Haberler

Kripto Fonlarının Değerinde Beklenmedik Düşüş: 7 Haftalık Süreçte 942 Milyon Dolarlık Çıkış 

Kripto para fonları, son 7 hafta boyunca toplamda 12.3 milyar dolarlık yatırımı elde ederek rekor kırdı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para fonları, son 7 hafta boyunca toplamda 12.3 milyar dolarlık yatırımı elde ederek rekor kırdı. Ancak, beklenmedik bir şekilde geçen hafta karanlık bir tablo çizdi ve ekside kapandı. Fonlardan net 942 milyon dolar çıkış yaşandı.

CoinShares, Avrupa’nın lider dijital yatırım şirketi, son hafta raporunu paylaştı. Ardı ardına yedi haftadır yükselişte olan fonlar, bu kez 942 milyon dolarlık bir düşüşle sıra dışı bir tablo çizdi.

ABD’de spot Bitcoin ETF’lerine verilen onay sonrasında Grayscale şirketi neredeyse her gün büyük satışlar gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz hafta da bu satışlardan bazılarına imza attılar, toplamda 2 milyar dolarlık bir satış gerçekleştirdi.

Image 33

 Bu Haftanın Dikkat Çeken Olayı ise Polkadot’tan Geldi!

900 milyon dolarlık Bitcoin fonlarından gelen 942 milyon dolarlık bir çıkış yaşandı. Diğer taraftan Ethereum fonlarından 35 milyon dolar net çıkış gözlendi. Solana’da 5.6, Cardano’da ise 3.7 milyon dolarlık satışlar meydana geldi. Kısacası, Bitcoin fonlarında dikkat çeken 3.7 milyon dolarlık satış, Litecoin fonlarına giren 2 milyon dolarlık net yatırımla birleşerek dikkatleri üzerine çekti. Bununla da kalmayıp, Polkadot fonlarına giren 5 milyon dolarlık net yatırım haftanın en büyük sürprizi olarak karşımıza çıktı.

ABD’deki Spot Bitcoin ETF’leri, İlk Defa Her Gün NNegatif Kapanışlar Yaşadı!

ABD liderliğindeki çıkış eğilimi, diğer ülkeleri de etkiledi. ETF’lerden 860 milyon doların çıkması, finansal dengeleri sarsarken, Grayscale’in dev çıkışı ve BlackRock’a yapılan büyük yatırım, piyasalara farklı bir soluk getirdi. ABD’deki Bitcoin spot ETF’leri ise 11 Ocak’tan bu yana 5 gün üst üste düşüş yaşadı, bu durum piyasalarda belirsizliği artırdı.

Bu hafta, İsveç’ten gelen 37 milyon dolarlık fon, İsviçre’nin 25 milyon dolarlık fonu ve Almanya’nın 4 milyon dolarlık fonu, ekside kapandı.

Brezilya ve Kanada’daki 8.5 milyon dolarlık net yatırımlar, gözlerden uzakta kalmayarak dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.