Haberler

Binance resmi lisans onayını aldı, artık Kazakistan’da resmen faaliyet gösterebilecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda bulunan Binance, geçtiğimiz yıl birçok ülkede ve bölgede, lisans ve uyumluluk konusunda regülatörler ve hükümetlerle karşı karşıya kalmıştı. Bu aşamadan sonra değişime giden ve uyumluluk yasalarına uygun hareket eden Binance, faaliyet izni için lisans başvurusunda bulunduğu Kazakistan’dan resmi onayları aldı. Binance artık Kazakistan’da da resmi olarak faaliyet gösterebilecek.

BINANCE ARTIK RESMİ OLARAK KAZAKİSTAN’DA

Binance Artik Resmi Olarak Kazakistanda

Kripto para piyasasını ve kripto para kullanımını dünya genelinde daha yaygın hale getirmek isteyen Binance borsası, Kazakistan’da da resmi adımlarını attı. Lisans için resmi onay alan Binance, geçtiğimiz günlerde bu onay için başvuruda bulunmuştu. Ön onay alarak hizmetlerini hazırlayan borsa, bu aşamadan sonra artık tam anlamıyla Kazakistan’daki kullanıcılara erişebilecek.

BINANCE UYUMLULUK ADIMLARI ATMAYA DEVAM EDİYOR

Kazakistan’da düzenleyici kurum olan Astana Finansal Hizmetler Otoritesi (AFSA), gerekli çalışmaları tamamladı ve borsa için lisans hazırladı. Bu lisans sayesinde Binance borsası, AFSA’ya bağlı bir hizmet sağlayıcısı olarak artık ülkede faaliyet gösterebilecek. Dünya genelinde en yaygın kullanılan kripto para borsası olan Binance, daha önce de Fransa, Dubai, İspanya, İsrail ve Japonya gibi ülkelerle de onay için temas kurmuştu. Binance, uyum odaklı borsa adımlarını atmaya devam ediyor.

KAZAKİSTAN VE KRİPTO PARALAR

Kazakistan Scaled

Öte yandan Kazakistan ise müttefiki Rusya’nın kripto para adımlarını desteklemek amacıyla son dönemlerde kripto para alanında adımlar atmaya başlamıştı. Bu kapsamda Rusya ve Kazakistan, Rusya’nın Kazakistan’daki kripto para madenciliği için elektrik sağlaması konusunda sözleşme imzalamıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.