Haberler

CoinShares raporunu yayınladı, BTC beklentilerini paylaştı: Yılsonuna kadar çok zor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Avrupa bölgesinin en büyük dijital varlık yönetim şirketi konumunda bulunan CoinShares, lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) gelecekte ortaya koyabileceği performans adına bir öngörüde bulundu. Şirket, Bitcoin’in 2022 yılının kalan diliminde yükselebilmesinin pek mümkün görünmediğini belirtti. CoinShares raporuna göre Bitcoin, yılın kalanında yukarı yönlü yüksek bir performans göstermesi çok düşük bir ihtimal.

DOLAR ENDEKSİ VE BITCOIN

Dolar Endeksi Ve Bitcoin

CoinShares, 2 haftalık raporunda diğer fiat paralar karşısında ABD dolarının değerini gösteren dolar endeksinin (DXY), aylardır devam eden rallisine güç veren depoda daha fazla yakıt olabileceğini belirtti. Yani CoinShares raporuna göre dolar endeksinde aylardır devam eden yükselişler, önümüzdeki günlerde de görülebilir. Bilindiği üzere dolar endeksindeki yükselişler başta Bitcoin (BTC) ve genel olarak kripto paralar gibi riskli varlıklarda ters korelasyon etkisi oluşturuyor ve endeks yükselirken riskli varlıklarda genellikle baskılar görülüyor.

COINSHARES: BTC’DE YUKARI YÖNLÜ HAREKET PEK İHTİMAL DAHİLİNDE DEĞİL

Coinshare

CoinShares tarafından yapılan değerlendirmede “DXY aşırı pahalı görünüyor ancak kısa vadede daha fazla değer kazanabilir ve resesyon beklentisi de kesin olmaktan uzak. Para politikası terminal oranı fikir birliğine göre ABD’de kilit ticaret ortaklarından önce zirve yapacak gibi görünüyor… Bitcoin fiyatının DXY ile yüksek oranda ters orantılı olması nedeniyle makroekonomik verilerde beklenmedik bir bozulma görülmedikçe, Bitcoin fiyatının bu yıl önemli bir yukarı yönlü hareketi pek ihtimal dahilinde değil” ifadeleri yer aldı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.