Haberler

Kripto Liderleri ABD’de Kripto Vergilendirme Yönergelerini Hedef Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Başkanı Joe Biden tarafından önerilen kripto vergilendirme kuralları, dijital varlık endüstrisinde büyük bir tartışmaya yol açtı. Birçok uzman, bu yeni düzenlemelerin kripto piyasasına zarar vereceğini düşünüyor.

Kripto topluluğu, Biden’ın önerdiği dijital varlık vergilendirme talimatlarını desteklemiyor. Son zamanlarda ABD Başkanı Joe Biden’ın kripto para birimlerinin vergilendirilmesine ilişkin yeni yönergeleri birçok kripto uzmanı ve yatırımcının eleştirisinin hedefi oldu.

25 Ağustos’ta İç Gelir İdaresi (IRS), dijital varlık kullanıcılarının vergiden kaçmasını önlemek için bir dizi yeni düzenlemenin geliştirilmesini önerdi. Bu düzenlemelerle birlikte aracı kurumlar dijital varlık işlemlerini bildirirken yeni bir format kullanacak.

ABD Hazine Bakanlığı, bu yeni kuralların dijital varlıkların raporlanmasını standartlaştıracağını belirtti. Ancak kripto topluluğundaki pek çok kişi, bu tür katı kuralların sektörü ABD’nin dışına itebileceğinden endişe ediyor. Önde gelen kripto analiz firması Messari’nin CEO’su Ryan Selkis, Biden’ın bir sonraki seçim döneminde başkan olarak kalması durumunda kripto endüstrisinin ABD’de büyümeyeceğini öne sürdü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.