Borsa HaberleriHaberler

Eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried Yeni Bir Arayışına Girdi!

FTX'in eski CEO'su Sam Bankman-Fried (SBF), alacaklılara ödeme yapmak için yeni bir iş kurmayı planlıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), alacaklılara ödeme yapmak için yeni bir iş kurmayı planlıyor.

Sam Bankman Fried Yeni Bir Şirket Kurmak İstiyor

Kripto para piyasası manipüle edilmeye devam ediyor. Ayı piyasasının gerilemesi sırasında çok sayıda farklı firma suçlamalara konu oldu. Özellikle, geçen ayki FTX sorunu, kripto para borsalarını yığının en üstüne getirdi. Kripto para birimlerindeki yatırımcılar riskli piyasa koşullarıyla karşı karşıya kaldı. FTX’in iflas etmesiyle birlikte kripto para biriminde yeni bir dönem başladı. Güçlü kripto gruplarının dayanabileceği bir döngü bu çağda başladı. SBF, tüm bu sürecin ortasında yeni bir hamle yaptı. Alacaklılarına ödeme yapmak için, FTX’in eski CEO’su yeni bir iş araştırıyor.

Medya Gündeminde: Sam Bankman-Fried

FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), geçtiğimiz günlerde haberlerde yer aldı. FTX borsasının iflası, yasal sistemle de sorun yaşayan SBF’den sert yorumlara yol açtı.

SBF, BBC’den gelen soruları yanıtlarken borçların ödenmesi konusuna da değindi. SBF, borçlarını ödemek için yeni bir şirket kurması sorulduğunda, “Bunu yapmak için her şeyimi verirdim” yanıtını verdi. Ve eğer yapabilirsem deneyeceğim” diye ekledi.

SBF, nasıl yardımcı olabileceğini düşüneceğini ve bunu uygulamaya koyacağını da belirtti. FTX kullanıcılarına olan yükümlülüğünü de vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.