Haberler

Kripto Para Borsası Binance’den Delist Haberi!

Bu yedi kripto para birimi (EZ, QSP, BRD, NXS, NAV, MDA ve SPARTA) Binance'in bildirimine göre 11 Ağustos'ta listeden çıkarılacak.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Binance’den delist haberi. Kayıtlı işlem hacimleriyle dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, yayınladığı paylaşım ile kullanıcılarını yeni bir gelişme hakkında bilgilendirdi. Bu yedi kripto para birimi (EZ, QSP, BRD, NXS, NAV, MDA ve SPARTA) Binance’in bildirimine göre 11 Ağustos’ta listeden çıkarılacak.

Binance’den Delist Haberi

Binance Coin Turk Com

Kripto para borsası olan Binance, yatırımcılarını yeni bir gelişme hakkında bilgilendirmek için paylaşım yaptı. 11 Ağustos’ta EasyFi (EZ), Quantstamp (QSP), Bread (BRD), Nexus (NXS), Navcoin (NAV), Moeda Loyalty Points (MDA) ve Spartan Protocol (SPARTA) listeden çıkarılacak. Binance bunu belirtti ve konuyla ilgili bilgi verdi.

Yayınladığı blog gönderisinde Binance, borsadaki listeden çıkarma işlemlerinin tipik olarak ekibin projeye olan bağlılığından, geliştirme faaliyetlerinin miktarı ve kalibresinden ve işlemlerin sayısı ve likiditesinden kaynaklandığını söyledi:

Binance’de, beklediğimiz yüksek standardı karşılamaya devam ettiğinden emin olmak için listelediğimiz her dijital varlığı periyodik olarak inceleriz. Bir coin veya token artık bu standardı karşılamadığında veya sektör değiştiğinde, daha derinlemesine bir inceleme yapar ve potansiyel olarak delist ederiz. Bunun tüm kullanıcılarımızı en iyi şekilde koruduğuna inanıyoruz.

 11 Ağustos’ta 7 Kripto Para Birimi Delist Edilecek

EasyFi (EZ), Quantstamp (QSP), Bread (BRD), Nexus (NXS), Navcoin (NAV), Moeda Loyalty Points (MDA) ve Spartan Protocol (SPARTA), yaptığı duyuruya göre listeden çıkarılacak. Binance de konuyla ilgili bilgi verdi. 11 Ağustos saat 12:00 UTC, EZ, QSP, BRD, NXS, NAV, MDA ve SPARTA listeden çıkarılacak. Bu kripto para birimlerinin para yatırma işlemleri 2022-08-12 0:00 (UTC) itibariyle durdurulacak. Ek olarak Binance, kullanıcıların para çekme işlemlerini 0:00 (UTC) 2022-11-12 tarihine kadar tamamlayabilmeleri için bu kripto para birimlerini desteklemeye devam edecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.