Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Uzman İsimden 2021 Yılı Sonu Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETC) Fiyat Tahmini!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bloomberg’in kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone 2021 yılı bitmeden Bitcoin’in görmesini beklediği seviyeleri paylaştı.

Bitcoin (BTC), 50.000 dolarlık güçlü barajını başarıyla aşmayı başardı. Yazının yayına hazırlandığı an itibariyle BTC, %2’lik artışla 50.300 dolar bandında ve 947 milyar dolar piyasa değeri ile işlem görüyor. Dolayısıyla şu an için Bitcoin boğalarının grafiklere hakim olduğu ifade edilebilir.

Bitcoin’de Hedef Fiyat: 100.000 Dolar

Bloomberg’in kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, Bitcoin’in daha da yükselmeye devam edeceğine ve 100.000 dolara giden yolun minimum dirence haiz olduğuna inanıyor. Popüler ismin bu tahmini, 2021 Ağustos ayının başından bu yana canlanan boğa piyasasının ortasında geliyor.

Bitcoin-Cointurk
Bitcoin-Cointurk

Son 40 günde, BTC fiyatı şu ana kadar %66’dan fazla kıymet kazanmıştır. Ayrıca on-chain veriler Bitcoin‘in adres etkinliğinin son birkaç hafta içinde güçlü bir halde toparlandığını gösteriyor. Piyasanın popüler isimlerinden McGlone ise Bitcoin fiyatı ile ilgili yapmış olduğu yorumlarda şu ifadeleri kullanıyor:

“Ciddi bir düzeltmeye katlandıktan sonrasında, kripto piyasasının 2. çeyrek dip seviyelerinin altına düşmektense yukarı yönlü seyrine devam etme olasılığının daha yüksek bulunduğunu görüyoruz. Bitcoin ve Ethereum’un senenin ikinci yarısında üstün dereceli seviyelere ulaşmasını ne durdurabilir? Artan talep ve benimseme, azalan arzla karşı karşıya

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bitcoin 2021 Yılı Sonu Hedefi Nedir?

ETH’nin Yükselen Fiyatı

McGlone, Bitcoin için 100 bin dolar tahmininde bulunan deneyimli piyasa analistleri listesindeki tek kişi değil. SkyBridge Capital’den Anthony Scaramucci de geçtiğimiz günlerde benzer bir tahminde bulunmuştu.

Analizinde McGlone, Ethereum‘un (EHT)sergilediği son fiyat hareketi hakkında da yorumlarda bulunmuş oldu. Lider altcoin, 3 Eylül Cuma günü 4000 dolar seviyesini aştı. Dolayısıyla Ethereum, 21 Temmuz’daki seviyesinin tam iki katına yükselerek yatırımcısının yüzünü güldürmüş oldu.

Lider altcoin Ethereum, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.400 dolar bandının yalnız %10 altında. McGlone ise ETH fiyatının 5.000 dolara kadar ulaşacağını dile getiriyor.

Bu yazımızda yer verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.