Bitcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Piyasası Güncel Durum: Bitcoin (BTC) Kritik Seviyelere Yaklaşıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son günlerde gösterdiği yüksek volatiliteye rağmen güne yükselişle başladı ve yaklaşık 24.000 dolar seviyelerine kadar yükseldi. CoinMarketCap verilerine göre, kripto para piyasasının toplam değeri gün içinde artarak 1,08 trilyon doları aştı.

Bitcoin Btc Coin Turk Com

Bitcoin (BTC) 24.000 Dolar Seviyelerine Yaklaşıyor

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son zamanlarda yüksek volatiliteye sahip olsa da, sabah saatlerinde yeniden yükselişe geçerek 24.000 dolar fiyat seviyelerine önemli ölçüde yaklaştı. Bu yükseliş, diğer kripto para birimlerinde de değer artışlarına sebep oldu. Ethereum (ETH) gibi diğer kripto para birimleri de artış kaydetti ve CoinMarketCap verilerine göre, kripto para ekosisteminin toplam piyasa değeri de 1,08 trilyon doları aştı. Coinglass verilerine göre, son 24 saat içinde yaklaşık 100 milyon dolarlık short ve long pozisyonu tasfiye edildi.

Kripto Para Piyasasının Günün Öne Çıkanları

Lider kripto para birimi Bitcoin‘deki yükselişin etkisiyle, son 24 saat içinde en yüksek değer artışları MKR, AGIX, STX, CFX ve APT gibi kripto para birimlerinde kaydedildi. Bu kripto para birimleri, CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri en yüksek 100 kripto para birimi arasında yer almaktadır. Ayrıca, sabah saatlerindeki yükselişle birlikte kripto para piyasasının toplam işlem hacminde de önemli bir artış yaşandı.

Yukarıdaki bilgiler yatırım tavsiyesi içermez. Kripto para birimlerinin yüksek volatilitesi nedeniyle, yatırım yapmadan önce kişisel araştırmalarınızı yapmanız ve kendi risk toleransınıza göre işlem yapmanız önerilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.