Haberler

Ukrayna, Kripto Para Bağışlarıyla 70 Milyon Dolar Topladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Rusya’nın Ukrayna’ya savaş ilanından sonra Ukrayna’ya büyük miktarda yardım yapıldı ve bu yardımlar arasında toplam değeri 70 milyon dolar olan kripto para bağışları da yer aldı.

Geçtiğimiz yıl, küresel ekonomi birçok zorlukla karşı karşıya kaldı. Dijital ve geleneksel finans piyasalarındaki skandalların zinciri sürerken, Rusya’nın Ukrayna’ya savaş açması da bir dizi olumsuz sonuç doğurdu. Bu savaş, küresel ekonomiyi ciddi şekilde etkiledi ve savaşın başlamasından sonra Ukrayna’ya birçok yardım sağlandı. Bu yardımların büyük bir bölümü kripto paralarla yapıldı.

 Ukrayna’ya Yapılan Kripto Para Bağışları Artarak Devam Ediyor!

Rusya-Ukrayna savaşı başladığından beri, Ukrayna’ya pek çok sektörden yardımlar gelmeye devam ediyor. Sadece dijital varlık yardımları değil, sağlık, yemek, askeri teçhizat gibi birçok alanda da yardımlar devam ediyor. Rusya’nın işgal faaliyetlerinden bu yana, Ukrayna’ya toplam değeri 70 milyon dolara ulaşan kripto para bağışları yapıldı.

A41505C1 1277 4974 B4D2 F8B0A21A894C

Ünlü blockchain analiz şirketi Chainanalysis’in verilerine göre, Ukrayna’ya yapılan kripto para bağışlarının çoğunluğunu Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) oluşturuyor. ETH bağışları yaklaşık 29 milyon dolar, BTC bağışları yaklaşık 23 milyon dolar ve Tether (USDT) bağışları ise yaklaşık 12 milyon dolar değerinde.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.