Bitcoin HaberleriAltcoin Haberleri

Kripto Para Piyasasında Şok! BTC ve Altcoinler Neden Düşüyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Türkiye’deki kripto para yatırımcıları 2 Kasım Salı sabahına kripto para piyasasındaki şok satış dalgasıyla uyandı. Piyasada soğuk duş etkisi yaratan Binance ile FTX borsalarının kurucuları arasındaki tartışma gündemden düşmüyor. Hafta sonu başlayan ve etkileri bugüne kadar devam eden tartışma sonucunda FTX borsasının yerel kripto parası FTT token yüzde 30’un üstünde değer kaybetti. FTT token satışlarının hız kazanması, altcoin piyasasındaki tüm dengeleri bozmaya yetti. Öte yandan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatı da gün içinde yüzde 7’ye ulaşan değer kaybıyla kritik seviyelere geriledi.

FTX ve Binance Kurucuları Tartıştı Piyasa Çöktü

Ftx Ve Binance

Binance CEO’su CZ ile FTX borsasının kurucusu Bankman-Fried arasında FTT token satışı üzerinden tartışma çıktı. Kripto para dünyasının işlem hacmine göre en büyük borsası olan Binance CEO’su CZ, elindeki 500 milyon dolar değerinde FTT tokenleri satışa çıkaracağını söylemişti. Bununla birlikte FTX borsasının kardeş ticaret şirketi Alamede Reserch bilançosunun büyük çoğunlukla FTT tokenden oluşması şirketin iflas edeceği riskini gündeme taşıdı.

Kripto Paralarda Güvensizlik Ortamı

Kripto para piyasasında panik satışları yaşatan bu ortamda pek çok varlık fiyatında ciddi değer kayıpları görüldü. Kripto kışı olarak adlandırılan ayı piyasasının devam ettiği bu dönemde gelen satış dalgası, piyasadaki tüm dengeleri bozdu. FTT token’de yüzde 30’un üzerinde değer kaybı yaşanması ve iki ünlü CEO’nun tartışmaları yatırımcılardaki güveni kırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.