Haberler

AAX Kripto Para Borsası İflas Riskiyle Karşı Karşıya  

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para sektöründe epey uzun süren ayı piyasası, yakıcı sonuçlar yaratmaya başladı. Bir dönemin en büyük kripto para borsalarından FTX’in iflas başvurusunda bulunması sektördeki dengeleri bozdu. FTX olayları sonucunda pek çok kripto para şirketi iflas riskiyle karşı karşıya geldi. Yatırımcıların kafasında soru işaretlerinin arttığı bu dönemde kripto para borsaları da güven kaybetmeye başladı. Son olarak Hong Kong merkezli AAX kripto para borsası, FTX olaylarını öne sürerek geçici süreliğine hizmet veremeyeceklerini açıkladı.

AAX Borsası İşlemleri Durdurdu

Aax Coin

Kripto para piyasasında da sert düşüşlere sebep olan FTX’in Chapter 11 iflas başvurusunda bulunması borsaları kötü duruma soktu. Kripto endüstrisinde uzun süredir devam eden ayı piyasası etkisi görülürken şimdi de likidite krizi yaşanıyor. Pek çok kripto para borsası azalan müşteri güvenini yeniden kazanmak için rezervlerini paylaşmaya başladı. Bu süreçte Hong Kong’un en ünlü kripto para borsalarından AAX, kripto şirketlerini sıkıntılı bir sürece sokan FTX olaylarını gündemine taşıdı.

10 Gün Boyunca Hizmet Vermeyecek

AAX borsasının resmi web sitesinden yapılan açıklamada, platformdaki tüm kripto para hizmetlerinin 10 gün boyunca durdurulacağı belirtildi. Borsanın aldığı bu kararı üçüncü taraf bir ortağın başarısızlığına bağlarken toplulukta AAX’ın iflas edeceği endişesi başladı. Yetkililer henüz bu konuda açıklama yapmazken, işlemleri durdurmada etkili olan üçüncü tarafın kim olduğuna da yanıt vermedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.