Altcoin Haberleri

Upbit Krizi Sonrasında Aptos (APT) Ne Durumda?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Güney Kore’nin popüler kripto para borsalarından biri olan Upbit, son zamanlarda dolandırıcılığa dayalı bir para yatırma sistemiyle karşı karşıya kaldı. Bu olayın ardından Aptos (APT) işlemleri durduruldu ve borsada ciddi bir kaos yaşandı. Kimliği belirsiz bir hesap tarafından sahte APT’lerin başarılı bir şekilde borsaya yatırıldığı tespit edildi. Ayrıca, “ClaimAPTGift” adı verilen sahte APT’ler, birkaç cüzdana dağıtıldı. Bu olay, Aptos token’ının fiyatı üzerinde nasıl bir etki yarattı? APT’nin teknik görünümü ne durumda?

APT, 4,489 dolar seviyesinden başlayarak hızla yükseldi ve kısa bir sürede 5,37 dolara ulaştı. Ancak Upbit’teki sahte işlemler, APT’nin fiyatını düşürdü. Popüler coin, 5,035 dolara kadar geriledi, ancak bu destek noktasından güçlü bir alıcı kitlesi buldu ve fiyatını 5,66 dolara çıkarmayı başardı.

Aptos (APT) Grafik Değerlendirmesi

Bu yazının yazıldığı sırada APT, 5,584 dolardan işlem görmektedir. 5,60 dolar direnç seviyesini geçtiği takdirde, 5,77 ve 5,97 dolara doğru bir hareket yapabilir. Bu sürecin hem BTC hem de Aptos ekosistemi için önemli bir rolü olacaktır. Ancak 5,60 doların altına düşülmesi, BTC’nin 26.000 dolarlık destek seviyesini kaybetmesi veya sektörel bazda olumsuz bir haberin gelmesi durumunda APT’nin fiyatı sırasıyla 5,40 – 5,176 – 5,035 ve 4,489 dolara kadar düşebilir.

Aptos, bu olayların ardından MoonPay ile entegrasyon ortaklığı kurdu. MoonPay, Aptos kullanıcılarının daha güvenli ve sorunsuz bir şekilde kripto para satın alabilmesine olanak tanıyan bir platformdur. Bu entegrasyon, Aptos’un kullanıcı tabanını genişletmesine ve güvenilirlik sağlamasına yardımcı olacak.

Ekran Resmi 2023 09 25 11.55.12

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.