HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Dogecoin (DOGE) Yükselişini Sürdürecek mi?

Piyasa değeri açısından en büyük iki şaka coin olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu'nun (SHIB) fiyat olarak da kazanç sağladığı söylenebilir.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin (Doge) yükselişini sürdürecek mi? Piyasa değeri açısından en büyük iki şaka coin olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu‘nun (SHIB) fiyat olarak da kazanç sağladığı söylenebilir. Geçtiğimiz gün, DOGE yaklaşık  %5,4, SHIB ise yaklaşık %5,8 arttı.

1 Dogecoin Kaç TL?

Türk yatırımcılar da dünya çapında kullanılan kripto para birimi olan DOGE ile ilgileniyor; sonuç olarak DOGE’nin TL cinsinden değeri takip ediliyor. DOGE şu anda 0.063 USD’den işlem görmesine rağmen, yazı yazılırken 1.09 TL’den işlem görüyor.

Doge2

En son kayıplar sırasında DOGE‘nin fiyatı 1,02 TL’ye düştü; sonuç olarak, bu seviyenin şu anda TL bazında destek sunduğu düşünülmektedir. Ayrıca Dogecoin’in dolar karşısındaki değeri 0.057 USD’ye kadar düştü.

DOGE Fiyat Beklentileri Neler

Uzmanların DOGE hakkındaki görüşleri belirsiz kalsa da, Dogecoin, Elon Musk ve Mark Cuban gibi tanınmış isimlerin teşviki sayesinde önemli ölçüde büyüdü. Bazı analistler,  DOGE’nin sonunda ortadan kalkacağına inanmasına ve yatırımcıları bu konuda uyarmasına rağmen, bazı analistler ise meme tokeninin kalıcı olduğunu iddia ediyor.

Ayrıca mevcut destek seviyesinin 0,57 dolar ve DOGE için alt seviyenin 0,49 dolar olduğu belirtiliyor. DOGE’de sürekli bir yükseliş sırasında 0,67 doların önemli bir direnç görevi görebileceği belirtiliyor. En fazla direnci 0,78 dolar seviyesinin sunacağı tahmin ediliyor.

Doge 2

Piyasa değerine göre en büyük ikinci meme tokeni olan Shiba da yazı yazılırken 0.00001093 dolardan işlem görüyordu ve 0.000010 dolar seviyesinin SHIB için çok önemli olduğu söyleniyor. Analistler, 0.000011 doların da ilk engel olarak hizmet edebileceğini ve 0.000010 dolarlık bir kaybın 0.0000098 dolarlık bir testle sonuçlanabileceğini iddia ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.