Altcoin HaberleriHaberler

Ripple Davasında Yeni Gelişme! XRP Yatırımcıları Davaya Dahil Mi Oluyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bilindiği üzee Ripple ve SEC arasındaki dava uzun zamandır XRP yatırımcılarının dikkatle takip ettiği bir davaya dönüşmüş durumda. Dava süreci sürekli iki tarafın lehine ilerlese de davanın sonuçlanması gittikçe uzuyor.Uzun süredir XRP yatırımcılarının SEC davasına  müdahil olma konusu ciddi şekilde tartışılıyordu. SEC bu gelişmeye istinaden Ripple ve yatırımcılarını tehdit etmiş, sürecin uzatılmaması için bu gibi hareketlerden uzak durulmasını istemişti. Federal Yargıç Analisa Torres bu konuyla ilgili davanın sonucunu etkileyebilecek bir karar aldı.

Ripple-SEC Davasında Önemli Gelişme

Federal Yargıç Analisa Torres, XRP sahiplerinin davaya müdahil olma taleplerini reddetti. Fakat amici curiae (Latince: “mahkemenin dostları”) olarak sürece katkı da bulunabilecek. Yani mahkemenin kararını etkilemek için brifing sunumları yapabilecekler.

Ripple Labs Avukatı James Filan, daha önce bu yatırımcıların davaya müdahil olmasıyla ilgili yoğun ısrarlarda bulunmuştu. SEC’in tehdidi sonrasında geri adım atılacağı düşünülürken bugün yaşanan gelişme XRP yatırımcılarını memnun etti.

Mart ayında yeterince iyi çalışılmamış şekilde aynı talep gene mahkemeye gönderilmişti. O dönem kabul edilmeyen bu husus nihayet kısmı olarak da olsa onaylandı. XRP topluluğunu Ripple‘ın SEC ile olan yasal savaşına sokma çabalarına öncülük eden Deaton Hukuk Bürosu’ndan Avukat John Deaton, davadan bireylerin ve işletmelerin zarar gördüğünü iddia etti.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ unique_content=”unique1″ include_post=”4487″ scheme=”alt”]

Ripple’de (XRP) Son Durum

Akşamüzeri küresel piyasaların açılmasıyla yaşanmış olan düşüş nihayet durdu. XRP, Bitcoin (BTC) fiyat hareketlerine bağlı olarak 1,03 dolar desteği yakından takip edilecektir. Fiyatın buradan sarkması halinde XRP‘yi tekrardan 1 doların altında görebiliriz. Ancak bu denli negatif bir senaryoyu yaşamamız için Bitcoin’in 46.500 doların altına düşmesi gerekebilir. Şimdilik bu durum pek mümkün görünmüyor.

[ccpw id=”10144″]

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.