HaberlerAltcoin Haberleri

Analistlerinde odağında 2 popüler altcoin: Solana ve Chiliz’i ne bekliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında düşüş eğilimine yakın ancak yine de belirsiz fiyat hareketleri görülmeye devam ederken, önde gelen altcoinler de ortaya koydukları performanslarla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Bu altcoinler arasında yer alan Solana (SOL) ve Chiliz (CHZ) adına tahmin ve analizlerini paylaşan analistler, yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Analistler SOL ve CHZ adına ne düşünüyor, önde gelen altcoinleri gelecekte neler bekliyor?

SOLANA (SOL) YORUMLARI

Solana Sol Yorumlari

Solana (SOL) ağında bu yıl birçok kez kesinti yaşandı ve hafta sonunda da SOL benzer bir durumla karşılaştı. Gelen 6 saatlik işlem kesintisiyle birlikte düşüşe geçen SOL, piyasa ortalamasının biraz üzerinde değer kaybetti. Hafta sonunda gelen hareketlilikler ile birlikte 33 dolar seviyesinde denge bulan SOL, son 1 aylık süreçte %6 oranda değer artışı yaşadı. Analistler, SOL adına 30 dolar seviyesinin ilk destek ve 39 dolar seviyesinin de ilk güçlü direnç olarak öne çıktığını ifade ediyor.

CHILIZ (CHZ) YORUMLARI

Chiliz Chz Yorumlari

Analistlerin değerlendirmeye aldığı bir diğer önde gelen popüler altcoin projesi Chiliz (CHZ), hafta sonunda gelen fiyat hareketleri sonrasında 0,24 dolar seviyesinde denge buldu. Hafta sonu genelinde değer artışlarıyla öne çıkan, 1,4 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük kripto para birimleri arasında 39. sırada yer alan CHZ adına analistler, ilk olarak 0,25 dolar seviyesinin işaret ediyor. Analistlere göre CHZ bu seviyenin üzerinde bir kırılma yaşarsa yükseliş tetiklenebilir. Ayrıca analistlere göre fiyat 0,20 doların altına sarkarsa, bu kez de 0,17 dolar destek noktası olarak öne çıkabilir

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve değerlendirmeler, uzman analist yorumlarından derlenmiştir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.