Tüm HaberlerHaberler

Kripto Piyasalarına Para Akışı Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçen hafta, kripto piyasalarında para akışı hız kesmeden devam etti. Kurumsal yatırımcıların ilgisinin artmasıyla birlikte, Bitcoin’e olan talep yüksek seviyelerde sürdü. Yatırımcılar, 2021 yılından bu yana ardı ardına en güçlü para akışlarına şahitlik etti.

Dijital varlık yönetim şirketi CoinShares, geçtiğimiz hafta kripto ürünlerine 137 milyon dolarlık bir giriş olduğunu açıkladı. Son dört haftada ise bu rakam 742 milyon dolara yükseldi. Şirket, önceki haftalara göre bazı ayarlamalar yapıldığını belirtti. Haftalık rapora göre, 2021’in son çeyreğinden bu yana en önemli girişler gerçekleşti. Kripto yatırım ürünlerinin işlem hacmi, yıllık ortalama 1,4 milyar doları aşmış durumda.

Kripto Ürünlerine Büyük İlgi!

Messari Ceosu 2021De Ilk 10 Kripto Para Tamamen Degisecek Iste Surprizlerin Oldugu Yeni Liste
Kripto Piyasalarına Para Akışı Hız Kesmeden Devam Ediyor! 3

Geçen hafta, işlem hacimleri görünürde artış göstererek 2,3 milyar dolar seviyesine kadar yükseldi ve sektördeki güçlü faaliyetlerin göstergesi oldu. Bitcoin yatırım ürünleri ise tüm girişlerin %99’unu oluşturarak 140 milyon dolarlık bir değere ulaştı.

Bu rakam, Bitcoin’in dijital varlık piyasasındaki hakimiyetini vurgulamaktadır. Ayrıca, geçen hafta toplamda 3,2 milyon dolarlık short pozisyonlarından çıkış yaşandı. Bu, ardışık 12 haftadır devam eden bir trenddir. Nisan ayında ise short ürünlerden 198 milyon dolarlık çıkış gerçekleşmişti, bu da zirveyi temsil etmişti. Son olarak, geçen hafta 55 milyon dolarlık bir çıkış meydana geldi. Bu veriler, sektördeki hareketlilik ve belirsizliği yansıtmaktadır.

Altcoin piyasasında son zamanlarda Solana, Polygon ve Litecoin gibi kripto para birimlerine 300 ile 500 bin dolar arasında ufak miktarlarda yatırım yapıldığı gözlemlendi.

Geçtiğimiz hafta ise Ethereum’dan tam 2 milyon dolarlık çıkış yaşandı. Bu yatırımların büyük bir kısmı Kuzey Amerika’dan yapıldı. ABD’den 109 milyon dolarlık yeni giriş olurken, Kanada’dan da 28 milyon dolarlık yatırım gerçekleşti. Avrupa’da ise İsviçre hariç çıkışlar kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.