EkonomiPiyasa

Altın ve Dolarda Güncel Durum Nasıl? 18 Temmuz 2023

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Küresel piyasalardaki hareketlilik göz önüne alındığında, altın ve doların durumu haftanın ikinci işlem gününde merak konusu.

Hareketlilik, faiz artışları ve enflasyon süreçleriyle birlikte canlılığını sürdürüyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD), yıllık enflasyon oranı yüzde 3 olarak açıklandı. Ayrıca, Türkiye’de de geçtiğimiz günlerde enflasyon verileri paylaşıldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2023 yılına ait yıllık enflasyon oranının yüzde 38,21 olduğunu belirtti. Haftanın ikinci işlem gününde, gram altın 1.645 TL seviyesinden işlem görürken, dolar ise 26,13 TL seviyesinde bulunuyor.

Küresel piyasalardaki hareketlenmeler bu şekilde devam ederken, altın ve doların son durumu ne olacak, merakla bekleniyor.

Altin15
Altın Ve Dolarda Güncel Durum Nasıl? 18 Temmuz 2023 3

Altın Fiyatında Son Durum?

Haftanın ikinci işlem gününde, altın fiyatları oldukça dikkat çekici bir seyir izliyor.

Ons altın, gün boyunca 1.959 USD seviyesinde hareket ediyor. Gram altın ise 1.660 TL gibi bir değerle dalgalanmaya devam ediyor.

Çeyrek altın ise 2.755 TL civarında işlem görüyor. Bu durum, yatırımcılar arasında heyecan ve merak uyandırıyor.

Dolar ve Euro Fiyatında Son Durum?

Dolar ve euro kur fiyatları da haftanın ikinci işlem gününde oldukça önemli bir konu. Dolar kuru, güçlü ivmesini koruyarak 26,35 TL civarında seyrediyor. Diğer taraftan, euro ise 29,64 TL seviyesinde işlem görüyor. Bu durum, döviz piyasasında da yoğun bir hareketlilik yaşanmasına neden oluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.