Haberler

Kripto Varlık Yöneticisi Valkyrie’den Bitcoin ETF Başvuru Değişimi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto varlık yöneticisi Valkyrie, 30 Ekim tarihinde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) güncellenmiş bir spot Bitcoin ETF başvurusunda bulundu. Bu güncelleme, Valkyrie’nin ETF başvurusunu güncelleyen altıncı kurumsal olmasını sağladı.

Kripto para piyasası, Bitcoin spot ETF’lerin yarattığı FOMO (Korku Olmadan Kaçma) neticesinde büyük bir hareketlilik yaşadı. Ekim ayı boyunca hem BTC hem de altcoin’lerde güçlü yükselişler gözlemlendi. BlackRock, Fidelity, Valkyrie ve Ark Invest gibi kurumsalların Bitcoin’e olan ilgileri, boğa beklentilerini daha da artırdı.

Kripto Varlık Yöneticisi Valkyrie'Den Bitcoin Etf Başvuru Değişimi!

SEC, Bitcoin spot ETF başvurularını kabul edip etmeyeceği konusunda hala belirsizlikler bulunurken, kurumsal oyuncular yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Valkyrie, daha önce yaptığı Bitcoin spot ETF başvurusunu güncelleyerek SEC’e yeniden sundu. Bu güncellemeyle birlikte Valkyrie, güncelleme yapan altıncı kurumsal firma oldu.

Valkyrie, Bitcoin spot ETF başvurusunu güncellerken, yatırımcılara Bitcoin tarafından desteklenen hisselere yatırım yapma fırsatı sunacak. Bu hisselerin, Nasdaq Borsası’nda “BRRR” sembolü altında işlem görmesi beklenmektedir.

Başvuruda yer alan uyarıda ise “Bu izahnamedeki bilgiler kesin değildir ve değiştirilebilir” ifadesine yer verildi. Ayrıca, firmanın kayıt beyanı yürürlüğe girene kadar BRRR menkul kıymetlerini satmasına izin verilmeyeceği belirtildi.

Valkyrie’nin güncellenmiş spot Bitcoin ETF’si, son zamanlarda Bitwise, BlackRock, Fidelity, Grayscale, VanEck ve ARK Invest gibi kuruluşlar tarafından yapılan değiştirilmiş spot BTC ETF dosyalarına dahil edildi.

Kripto ETF analistleri, devam eden Bitcoin ETF değişikliklerinin, SEC’in onayından geçme açısından önemli bir hamle olduğunu savunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.