Haberler

Solana, Polygon’dan (MATIC) Yerini Geri Almak İçin Direniyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Önemli fiyat artışının ardından Solana (SOL), ilk 10’a girmek için Polygon (MATIC) ile mücadele ediyor.

Solana, ekosistem kayıpları ve fiyat düşüşlerinin damgasını vurduğu FTX kriziyle riskli bir aşamaya girdi. FUD’lerin eşiğinde, tanınmış kripto projesi hayatta kalmaya çalıştı. Solana topluluğu, son zamanlarda yükselen SOL fiyatının eski gücünü geri kazanmasına yardımcı oluyor.

2Dde1146856049B0825C1Bae268762C8

Solana Yükselişten Yararlanmak İstiyor

İki ay anceki krizlerin ardından Solana’nın geri dönmesi düşünülemezdi ama döndü. SOL, piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimi arasında yer almak için yarışa girdi.

Solana’yı geride bırakarak, hızla genişleyen Ethereum’un katman 2 ağındaki ana para olan Polygon’un yerel token’ı MATIC’in altında, onuncu sırayı aldı. Doğal olarak SOL’un 2023’teki fiyat patlaması buna sebep oluyor ve Solana coin büyüme hızı açısından ilk 100 kripto para biriminden biri haline geldi. MATIC Ocak ayında yalnızca yüzde 28,9’luk bir fiyat artışı görürken, SOL yüzde 134’lük bir artış gördü.

Solana’nın piyasa değeri, 2023’ün başından bu yana Polygon’un 1,85 milyar dolarına kıyasla 4,7 milyar dolar arttı. Sonuç olarak, sıralamada on altıncı sıradan yükseldi ve ilk ona girmek için iyi bir konumda yer alıyor. Solana token’ının ortaya çıkışında bir artış görüldü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.