Altcoin HaberleriHaberler

Shiba Inu Listelemesi İçin Yapılan İmza  Kampanyası 400 Bin Kişiyi Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu hayranları, SHIB token’ın Robinhood ticaret platformunda listelenmesi adına Change.org‘da başlattığı imza kampanyası 400.000 kişiyi geçti. Robinhood şu anda 2. çeyrekte şirketin kripto ticaret hacminin %62’sini oluşturan meme kripto para dogecoin’i listeliyor.

Shiba Inu Listelemesi İçin İmza  Kampanyası

Change.org’da düzenlenen “Shiba Inu, Robinhood ticaret platformu listelemesi için bir yapılam imza kampanyası” 400.000 imzayı geçti.

Shiba Inu Change.org
Shiba Inu Change.org

İmza kampanyası, yazının kalme alındığı sırada neredeyse 405.000 bin kişiye ulaştı. Kampanya 500.000 imzaya ulaşması durumunda Change.org‘da en çok imzalanan kampyanlarından biri olacak.

Sıkı bir SHIB destekçisi olan Tristan Luke tarafından başlatılan kampanya, Robinhood ticaret platformunun, shiba inu şaka kripto para birimini  listelemesini rica etmek için tasarlandığını açıklıyor.

Dogecoin, Robinhood ve yatırımcıları için önemli bir oldu. Hepimiz listelemeden keyif aldık. Shiba Inu, son haftalarda %2.000 artışla gerçek potansiyele sahip ona benzer bir şaka kripto para birimi

Kampanya ayrıca, kripto para biriminin “SHIB momentumunun saat başı büyüdüğünü” belirtiyor ve “Ticaret forumlarına giriş yaptığımızda sorulan soruların yarısını “Shiba’yı nasıl satın alabilirim?” sorusu oluşturuyor.

Dogecoin ve Shiba Inu Rekabeti Robinhood’a Mı Taşınıyor?

Robinhood şu anda dogecoin ticareti sunuyor. Şirketin finan direktörü Jason Warnick, ikinci çeyrek kazanç konuşmasında şunları söyledi : “Kripto ticaret hacminin %62’si, ikinci çeyrekte dogecoin‘deydi ve bu, ilk çeyrekte %34’tü.”

SHIB token bu hafta muazzam bir ivme kazandı ve Çarşamba günü kısaca dogecoin’i geride bıraktı. Ancak DOGE, dokuzuncu en büyük kripto para birimi olarak yerini yeniden geri aldı. Yazı yazıldığı sırada, SHIB fiyatı son 24 saatte %3, son yedi günde %158 ve son 30 günde %953 arttı.

Robinhood Rakibi Shiba Inu’yu Desteklemişti!

Geçtiğimiz hafta Robinhood ile rekabet eden daha küçük bir platform olan Public.com, platformunda shiba inu‘yu desteklemeye başladı. Public, bu ayın başlarında kripto para ticareti sunmaya başladı. SHIB ayrıca Coinbase’de işlem yapmak için de mevcuttur. Haziran ayında Coinbase Pro’da listelendi . Eylül ayında, Nasdaq listesindeki kripto borsası, SHIB’nin Coinbase.com’da ve Coinbase Android ve iOS uygulamalarında kullanılabildiğini duyurdu.

Bununla birlikte “Big Short” yatırımcısı Michael Burry, kısa süre önce SHIB token’ın ” anlamsız ” olduğunu belirtti.

Sizce Robinhood shiba inu’yu (SHIB) listelemeli mi? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.