HaberlerAltcoin Haberleri

Litecoin’in VISA Paylaşımı, LTC Fiyatını Harekete Geçirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En eski kripto paralar arasında yer alan Litecoin, yatırımcılarına VISA‘nın kabul edildiği tüm noktalarda ödeme yapmalarına imkan tanıyor.

Litecoin’den VISA Sinyali

Kripto para piyasasının en büyük 14. kripto para birimi olan Litecoin, VISA’nın kabul edildiği her yerde varlığını hatırlatmak amaçlı Twitter’dan duyurdu.  Litecoin Vakfı, 14 Kasım’da şöyle bir tweet attı:

Litecoin, VISA’nın olduğu her yerde kabul ediliyor. Litecoin Kart, satın alma sırasında LTC’ye dönüştürülüyor. Ayrıca Litecoin Kartı Litewallet App ile bağlayabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Litecoin İncelemesi

Günlük ödemeler için kripto para kullanımı daha kolay hale geldi ve tüketici finansmanında zemin kazandı. Kuruluşundan bu yana Litecoin, kullanıcılar ve yatırımcılar arasında önemli bir kabul ve kullanım gördü. Uzun süre piyasa değeri sıralamasında ilk onda yer alan altcoin, VISA‘nın olduğu her yerde edildiğine göre kullanıcılar artık VISA kartı ödemelerini kabul eden herhangi bir hizmet veya ürün için ödeme yapmak için LTC‘yi kullanabilir.

Buna çevrimiçi alışveriş, yatırımcılar, dijital hizmetler, restoranlar ve daha fazlası dahildir. Ek olarak, şirketin web sitesine göre Litecoin’in çıkardığı VISA banka kartı, kriptoyu gerçek zamanlı olarak ABD dolarına dönüştürecek. Bunun ardından firma, VISA banka kartını kullanmak için ek işlem ücreti veya depozito ücreti olmayacağını ancak aylık 5 dolarlık bir hizmet bedeli alınacağını ekledi.

Litecoin Fiyatı

Popüler kripto para Litecoin, gün içerisinde %8’in üzerinde artarak 280 dolara kadar tırmandı. LTC, 270 doların üzerindeki fiyat seyrini sürdürürken 300 dolarlık hedef güncelliğini koruyor. Yaklaşık 4 gün önce 293 dolara uzanan LTC, 300 doların üzerinde bir sekans kaydedememiş ve düşüş izlemişti.

Ltc Fiyat
Ltc Fiyat

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.