HaberlerNFT Haberleri

NFT’lere İlgi Artıyor: Google NFT Aramaları Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Değiştirilemez token (NFT) ekositeminin büyümesiyle NFT’lere olan ilgi arttı. Google’da NFT ve NFT Satın Al arama sayısı zirvelere ulaştı. Google aramalarında yaşanan artış bireysel yatırımcıların NFT varlıklara olan ilgisinin arttığına gösteriyor.

“NFT” Aramaları Rekor Seviyelere Çıktı

Dünyanın en büyük arama motoru Google’da, NFT aramalarının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını gösteriyor.

Aynı zamanda, önde gelen NFT pazarı olan OpenSea‘deki ticaret hacmi, birkaç haftalık düşüşün ardından büyük bir artış gördü.

BTC, ETH, SOL, BNB, vb. gibi büyük fiyat kayıtlarının yanı sıra gelişmiş kurumsal ve ana akım benimsemenin yanı sıra 2021, NFT’lerin çıkış yılı olarak tarihe geçecek.

Değiştirilemez token’lar (NFT’ler) ilk kez bu yıl ortaya çıkmasa da, müzisyenler ve sporculardan yatırımcılara ve hatta politikacılara kadar her tür endüstriden insanların ve şirketlerin dikkatini çekmeyi başardılar.

Ünlü kişilerin hayranlarla ilişkilerini güçlendirmelerine izin verme yeteneği, bireysel yatırımcılar da dahil olmak üzere NFT alanına sayısız yeni katılımcı getirdi.

Bu anlatım, genellikle bireysel yatırımcıların davranışlarının iyi bir göstergesi olan Google trendleri tarafından daha fazla onay aldı.

Dünyanın en büyük arama motorundaki “NFT” sorgularının sayısı, Ağustos sonu ve Eylül başında tekrarlanan Mart ayında bir önceki zirveye ulaştı. Kısa süreli bir düşüşün ardından, Ekim ayında aramalar tekrar artmaya başladı ve şimdi yeni bir rekora imza attı.

Öte yandan “NFT satın al” aramalarındaki durum da “NFT” aramalarını takip etti ve yeni bir zirveye ulaştı.

OpenSea İşlem Hacmi Artmaya Devam Ediyor

NFT pazaryeri OpenSea, tüm sektörün büyümesini oldukça belirgin bir şekilde örnekleyen önde gelen NFT alım satım platformu arasındadır. 2020’nin tamamı için toplam işlem hacmi sadece 21 milyon iken, metrik bu yıl Nisan ayına kadar 1 milyar dolara fırladı ve Kasım ayının başlarında 10 milyar dolara ulaştı.

DuneAnalytics’e göre günlük zirvesi 29 Ağustos’ta 300 milyon dolardan fazla geldi. Ancak o zamandan beri, ticaret hacmi birkaç ani ve kısa yükselişin yanı sıra kademeli olarak düşüş gösterdi.

Hafta sonu işlem hacmi 50 milyon doların altından 100 milyon doların üzerine yükseldi. Bunun başlıca nedeni ise, bir günde yaklaşık %1.000 artan Bored Ape Yacht Club NFT‘lerinin satış hacimlerindeki artıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.