Analiz

Shiba Inu Teknik Analizi: SHIB, Yeni Bir Artışa Mı Hazırlanıyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu (SHIB) geçmiş günlere göre son birkaç gündürü düşük seviyelerde seyretti.  SHIB fiyatının dar bir aralıkra sıkışması konsolidasyon dönemini tamamlayıp büyük bir artış potansiyeli olduğunu gösteriyor.

SHIB Teknik Analizi

Shiba Inu fiyatı dar bir aralıkta işlem görürken uzmanlar büyük bir kırılma öngörüyor. Kaydedilen önemli seviyeler ise 0.000050 dolarlık destek noktası ile 0.000055 dolarlık direnç seviyesidir. SHIB, azalan üçgen modelinden çıkmak için mücadelesini sürdürüyor.  Metrikler ise düüşüş trendinin en azından şimdilik duraksadığını gösteriyor.

Shibusdt
Shibusdt

Boğaların Shiba Inu‘da momentumu ele geçirmesi, artış trendinin başlangıcını ifade edebilir. SHIB teknik göstergelerinde düşen üçgen modelinden kopuşun ardından işlem hacmi düşük kaldı. Bu fırtına öncesi sessizlik senaryosu ihtimalini artıracaktır. RSI, 50 seviyesinde kalırken her iki yöne herhangi bir eğilimin öncesinde duraklama seansı belirtiyor.

MACD alçalan üçgen modelinden kopuş sırasında yükseliş eğilimini tamamlarken takip eden momentum zayıflığına işaret ediyor. Bununla birlikte günlük zaman diliminde MACD, histogramda daha yüksek dipler çizerken yükseliş eğiliminin yakında geri dönebileceğini gösteriyor.

SHIB, Bu Kilit Seviyeyi Aşmaya Çalışıyor

SHIB üzerindeki öngörüler şu anda tarafsız ancak azalan üçgenden patlama senaryosu yükseliş senaryosu olsa da momentum mevcut trendi devam ettirmek adına yetersiz. Tekrar yükselişe geçmek için 0.000055 dolarlık kilit direnç seviyesinin kırılması şartı bulunuyor. SHIB fiyat için kısa vadeli tahmin ise mevcut kilit destek ve direnç seviyeleri arasındaki bir seyirdir.

Ancak yükseliş trendinin onayı için belirtilen fiyat aralığından çıkmak ve yukarı hareket etmek gerekiyor. Oynaklık ve momentum azaldıkça keskin bir kırılma olasılığı artar. Uzmanların önerileri sabırlı olma ve kilit direnç seviyesini yakın takibi olarak kaydedildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.