HaberlerMetaverse HaberleriNFT Haberleri

Lüks Marka Louis Vuitton,Yeni NFT’sini Piyasaya Sürüyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lüks marka Louis Vuitton,yeni NFT’sini piyasaya sürüyor. Metaverse’ler ve NFT’ler moda endüstrisinin ilgisini çekti. Metaverse’de birçok moda markası kendi NFT koleksiyonlarını piyasaya sürdü ve mağazalar ve sanal defileler açmaya başladı. Lüks moda evi Louis Vuitton, mobil uygulama oyunu Louis: The Game’e yeni NFT’lerin eklendiğini duyurdu.

Uluslararası bir moda evi olan Louis Vuitton, mobil uygulama oyunu Louis: The Game için yeni NFT ödüllerini duyurdu. Çekiliş, belirli sayıda ücretsiz oyun içi NFT toplayan oyunculara açık olacak.

Oyuncular, on yeni Vivienne NFT’sinden birini kazanma şansı için 8 Ağustos’a kadar çekilişe katılabilir.

Louis Vuitton, NFT’leri Uygulayan İlk Moda Markasından Biri

Lüks Marka Louis Vuitton,Yeni Nft'Sini Piyasaya Sürüyor!
Lüks Marka Louis Vuitton,Yeni Nft’Sini Piyasaya Sürüyor!

Louis: The Game, Ağustos 2021’de yayınlandı ve şimdiden iki milyonun üzerinde indirme aldı. Oyun, Louis Vuitton bilgileriyle kartpostallar toplayan bir avatar olan Vivienne’in etrafında toplanıyor. Oyun geliştirme kapsamında marka, NFT teşviklerine ek olarak oyuna yeni görevler ekledi.

 

Markalar, NFT’ler ve diğer Web3 teknolojileri ile daha genç bir kitleyi çekmek istiyor. Geçen ay metaverse moda haftası Decentraland’da düzenlendi. Forever21, Dolce & Gabbana ve Gucci gibi çeşitli şirketler Decentraland’da yerini aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.