HaberlerAltcoin Haberleri

LUNC Uzun Bir Aradan Sonra Yatırımcıların Yüzünü Güldürdü!

Kripto piyasasında son bir haftada yaşanan yüzde 90'lık yükselişle dikkatleri üzerine çeken LUNC, yatırımcılarını aylarca bekletmenin ardından büyük bir çıkış gerçekleştirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto piyasasında son bir haftada yaşanan yüzde 90’lık yükselişle dikkatleri üzerine çeken LUNC, yatırımcılarını aylarca bekletmenin ardından büyük bir çıkış gerçekleştirdi. Terra Classic (LUNC) adıyla bilinen bu kripto proje, beklenen boğa koşusuna başlamış olabilir.

Kripto para piyasasının yönünü belirleyen Bitcoin’in 39 bin dolara kadar yükselmesi ve 40 bin doları hedeflemesi, altcoin’lerde büyük bir beklenti oluşturdu. Bu beklenti doğrultusunda birçok eski kripto projesi de düşüş eğilimini sonlandırıp çıkış yapmaya başladı. Bu projelerden biri olan Terra Classic (LUNC), son bir haftada yaşadığı yüzde 90’lık yükselişle dikkatleri üzerine çekti.

LUNC’in fiyat grafiğine baktığımızda, 0,000115 dolar seviyesinin üzerinde kalıcılık sağladığı görülüyor. Bu direnç noktasının üzerindeki kalıcılık, yeni bir yükselişi beraberinde getirdi. Sonuç olarak LUNC fiyatı hızla 0,000144 dolara kadar yükseldi. LUNC, kripto topluluğunu etkin bir şekilde kullanan bir proje olarak bilinir ve topluluk desteği de fiyatının önemli bir çıkış yapmasına katkıda bulundu.

Lunc Uzun Bir Aradan Sonra Yatırımcıların Yüzünü Güldürdü!

LUNC’in çıkışını 10 Kasım tarihinde yaşadığı yüzde 44’lük yükselişle görebiliriz. Bu yükselişle birlikte boğaların LUNC’a yönelmeye başladığı görüldü. O dönemde 0,000067 dolara yakın seviyelerde işlem gören LUNC, şu anda ise iki katından fazla bir fiyata sahip durumda.

Lunc Grafik

Son bir haftada yaşanan yüzde 90’lık yükseliş, LUNC’in beklenen boğa koşusuna girdiğini gösteriyor olabilir. Ancak, LUNC’in yükselişini sürdürebilmesi için 0,000144 dolar seviyesinin üzerinde kalıcı olması gerekmektedir. Bu seviyenin üzerinde kalıcılık sağlandığı takdirde LUNC fiyatı, 0,000169 dolar direncine kadar yükselmeyi hedefleyebilir. Ancak, bu bölgede yer alan satış baskısı fiyatı tekrar 0,000144 dolara geri çekebilir. Eğer LUNC, 0,000144 dolar ile 0,000169 dolar arasında kalıcılığını sürdürebilirse, 0,00020 dolarda yer alan majör direnci hedefleyebilir.

Diğer taraftan, LUNC’in halihazırda yaşadığı yüzde 90’lık yükselişin düzeltmesine başlaması da mümkün. Bu durumda 0,000144 dolar desteği önemli bir görev üstlenecektir. Eğer bu destek kırılırsa, LUNC kısa sürede 0,0001289 dolara geri çekilebilir. 0,0001289 dolar seviyesinde satış baskısı başlarsa, fiyatın majör destek noktası olan 0,000115 dolar seviyesine doğru yol alması beklenir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.