Altcoin HaberleriHaberler

Waves Coin Neden Düştü? Mina Coin ve AMP Coin Son Durum

Waves Coin Geleceği? Waves Coin Fiyatı Neden Çöktü?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Waves Coin Neden Düştü? Mina Coin ve AMP Coin Son Durum. Bitcoin’in öngörülemezliği kripto para piyasalarına zarar veriyor. Şu an için altcoinlerdeki artış durma noktasına geldi ve fiyatlar düşüyor. Yazım sırasında BTC fiyatı 45.700 dolardır. dalgalar bugün en kötü performans gösteren hisselerden biriydi ve yüzde 23.3 düşüşle 38 dolara geriledi. Mina %6 yükseldi ve AMP, piyasadaki düşüşten etkilenmeyen kripto para birimlerinden biriydi.

Waves Coin Geleceği

Waves Coin yatırımcıları, çift haneli kayıp sonucunda önemli bir kayıp yaşadı. Waves’in kurucusu Sasha Ivanov’a göre, sürekli WAVES fiyat indirimi Alameda Research’ün sonucudur. İddialar, Waves destekli Neutrino ağı altında oluşturulan bir stablecoin olan Neutrino Dollar (USDN) için önemli kayıplara neden oldu. WAVES desteğine rağmen USDN %15 düştü.

4 Nisan’da USDN, 0,822 dolar’lık düşük bir değere ve 824,25 milyon dolar’lık bir piyasa değerine ulaştı. Şaşırtıcı bir şekilde, 1 dolarlık sabitleyiciyi “fazla teminat” ile sürdürme sözüne rağmen veya akıllı sözleşmesinde kilitlenen Waves (WAVES) tokenlerinin toplam değeri USDN’nin yarattığı sayıdan daha büyük olduğunda, fiyat düştü. Stablecoin, yeni çıkarılan USDN stablecoinden daha fazla Waves teminatına sahip olmasına rağmen 1 doları tutamadı.

Waves Gelecegi Var Mi

Öte yandan Waves, bir analist tarafından son iki ayda kendi tokenini yapay olarak yüzde 750 artırmakla suçlandı:

  1. Vires Finance kredi platformunda USD Coin (USDC) ödünç almak için USDN’yi teminat altına almak.
  2. Gelirleri Waves Coin almak için kullanmak.
  3. Tokenleri USDN’ye dönüştürmek.
  4. Daha fazla USDC ödünç almak için onları Vires Finance havuzuna yeniden dağıtmak.

Analiste göre belirleyici bir WAVES fiyat düşüşü USDN’yi iflas ettirecek. Ancak 3 Nisan’da Waves yaratıcısı Sasha Ivanov, birkaç milyon dolar borç almanın her gün 1 milyar dolardan fazla olan piyasaları etkileyemeyeceğini iddia ederek suçlamaları reddetti. Ayrıca, FTX’ten Sam Bankman-Fried tarafından kurulan nicel bir kripto ticaret şirketi olan Alameda Research’ü, kripto açığını desteklemek için “bir ücretli trol sürüsü tarafından desteklenen” WAVES’e karşı bir kampanya başlatmakla suçladı.

Waves, en azından kısa vadede, fiyatın düşmesine neden olabilecek belirli zorluklara sahiptir. FUD olarak bilinen bu suçlamaların yanlış olduğu kanıtlanırsa, tokenin mevcut fiyatı düşük sayılabilir.

Mina Coin ve AMP Coin

Mina Coin yazı yazılırken hala 2.90 dolardan satılıyor. Dört saatlik grafikte RSI nötr bölgenin biraz üzerinde, MACD pozitif ve fiyat hareketli ortalamaların üzerinde işlem görüyor. 2,77 dolardan bugün oluşturulan üçgen kırıldı. Bitcoin çok fazla baskı uygulamazsa, 3.68 dolarlık yeni bir bölgesel zirve mümkün.

Mina Coin

0.0277 dolarla AMP Coin yatırımcıları çekmeye devam ediyor. Altcoin pompaları bugünlerde Bitcoin konsolide olurken görülebilir. Bunlardan biri muhtemelen bir AMP olabilir. Tüccarlar, potansiyel %30’luk bir toparlanmaya hazırlanırken 0,03 dolar seviyesini takip etmelidir. Bu seviyede Kasım ayında başlayan düşüş trendi kırılabilir.

Amp Coin

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.