HaberlerAnaliz

XRP Fiyat Analizi: Eski Seviyelerine Gelebilecek Mi?

XRP, yeni bir yükseliş ivmesi kazanmak için birkaç adım geri attı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple (XRP) fiyatı, hafta sonu tatmin edici seviyelerde seyrediyor. Boğalar daha yüksek seviyeleri hedeflemeden önce biraz soluklanıyor gibi görünüyor. Fiyat, mevcut seviyeden %35’lik bir sıçrama alabilir.

Ripple (XRP), üç günlük kayıpların ardından Cumartesi günü ayakta kalmayı başarıyor.
50 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) destek görevi görüyor.

– Yükseliş duyarlılığının yeniden canlanması, fiyatı yukarı yönlü 1.0 dolarlık kritik seviyeye doğru ateşleyebilir.

XRP Gözlerini 1.0 Dolara Çevirdi

Günlük grafikte, XRP fiyatı 1,34 doları gördükten sonra feci şekilde düştü. Satıcılar talep bölgesini 0,77 dolar civarında karşılıyor ve 23 Aralık’ın en yüksek seviyesi olan 1,08 dolara geri dönüyor. Bununla birlikte, boğalar 50 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) 0,99 ABD dolarının altında baskı altında kaldığı için fiyatı daha yükseğe çıkarmada başarısız olmuş gibi görünüyor.

Bahsedilen yüksek seviyeden azalan trend çizgisi, XRP’de başka bir düşüşle sonuçlanan boğalar için güçlü bir bariyer görevi görüyor. Bu sefer, fiyat %42 düştüğü için satış baskısı daha da yoğunlaştı ve en son Temmuz ayında görülen 0,55$ seviyelerindeki en düşük seviyeleri test etti.

Fiyat yaklaştıkça, kritik destek bölgesi satıcıları sabrını kaybetti ve orada konsolide oldu. XRP nihayet 1 Şubat’ta işlem aralığını kırdı. Yenilenen satın alma baskısı, ortalamanın üzerinde hacimlerle desteklenen düşüş eğilimi çizgisini kesti.

XRP, 0,89 dolar seviyelerinin yakınında ve XRP için geçici destek görevi gören 50 günlük SMA’ya doğru bir tepki takibinde çoklu tepe oluşumuna yeniden zemin hazırlıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.