Analiz

Tarihi Verilerle Ripple (XRP) Teknik Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para birimi Ripple (XRP), 1 doların üstünde kalmayı başarırken yatay seyrine devam ediyor. XRP grafikleri, azalan bir fiyat kanalını takip ediyor. XRP, ortalama 35 gündür 1 doların üstünde konsolidasyon süreci geçiriyor.

XRP Tarihi Verileri Neyi Gösteriyor?

Ripple (XRP) tarihinin en uzun konsolidasyon döneminden geçirirken, yön belirleyememe durumu önümüzdeki seanslarda yatırımcılar için tehlikeli netice bir süreci temsil ediyor. Böyle uzun bir konsolidasyon periyodunun arkasından XRP’de büyük hacim hareketleri planlanıyor. XRP fiyatı 13 Ağustos tarihinde 1 doları kırmasının arkasından 7 Eylül’de oldukça kısa bir süre bu seviyenin altında kaldı.

XRP fiyat hareketleri değerlendirildiğinde 1 dolarlık bölge güçlü bir destek olarak öne çıkıyor. XRP fiyatının geçtiğimiz ay oluşturduğu azalan kanal gözler önüne seriliyor. Popüler kripto para, 1.12 dolar ila 1.05 dolarlık fiyat bandında sıkışmış durumda. XRP fiyatının 1.05 dolarlık destek noktasına yakın işlem görmüş olduğu göz önüne alındığında ihtimaller içinde bir kırılma beklentisi ortaya çıkıyor.

Xrp Tarihi Verileri Neyi Gösteriyor?
Xrp Tarihi Verileri Neyi Gösteriyor?

1.05 dolarlık bölgede ayıların kontrolü sağlaması durumunda fiyat 0.95 dolarda bulunan ana destek noktasına düşebilir. Ancak bundan ilkin XRP’nin averaj 2 aydır destek görevi verdiği 300MA’nın altında kırılması gerekiyor. XRP fiyatının 1.12 dolar direncini kırıp güç kazanması senaryosunda boğalar 1.20 doları hedefleyecektir.

XRP Önemli Göstergeler Neler?

XRP fiyatı 1.20 doların tekrardan kazanılması ile 1.30 doların üzerine sıçrama adına kendine alan yaratmış olacak. Son iki günlük verilerde Stokastik RSI’in satım bölgesine düşmüş olduğu görülebilir. Bu göstergede 50 değeri kırılabilirse XRP fiyatı mevcut direnç alanını yerle bir edebilir. MACD indikatörünün sıfır seviyelerinde konumlandığı göze çarpıyor. MACD sıfır kıymetini kırabilirse XRP’de yükseliş baskısı onaylanacaktır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.