Ethereum HaberleriHaberler

Merge, Ethereum Staking’e İlgiyi Arttıracak!

Yakın tarihli bir çalışmada, bir uzman, Ethereum'un Merge ile Proof of Stake'e geçişini fiyat için olumlu bir şekilde olduğunu belirtti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Merge, Ethereum Staking’e ilgiyi arttıracak. Yakın tarihli bir çalışmada, bir uzman, Ethereum’un Merge ile Proof of Stake’e geçişini fiyat için olumlu bir şekilde olduğunu belirtti.

Bunun birincil nedeni, dönüşe aç yatırımcıların Merge etkinliğinin faydalı fiyat etkisine çekilmesidir.

Merge, Ethereum Staking'E İlgiyi Arttıracak!

Merge ile Ethereum Yenilikleri Fiyatı Etkiliyor

Ethereum staking, Aralık 2020’de Ethereum’a gelen Beacon zincirinin tanıtımıyla mümkün hale geldi. Ethereum hissesi olanlar yaklaşık %4 gelir elde etme şansına sahipler.

Bu, Ethereum fiyatını tahmin eden analist tarafından olumlu yorumlanıyor, çünkü Merge ve işlem ücretlerinin bir kısmı stakerlara gidecek. Uzman, bu geliri kullanarak Ethereum stake ederek pasif gelir elde etmenin daha cazip olacağına inanıyor.

Bitmex Research tarafından belirtildiği gibi, yatırımcılar Ethereum tabanlı ek uygulamalardan geri dönüş potansiyelini çekici bulabilir.

Analiste göre, Ethereum Merge’in enerji tasarrufu yetenekleri ve deflasyonist dinamikleri fiyat üzerinde önemli bir etkiye sahip olmayacak.

Etherem Merge’in iki haftadan kısa bir süre içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Bu açıdan Cosmos’un kurucusu Ethan Buchman, bunu sektör için önemli bir gelişme olarak gördü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.