Haberler

Meta, Threads’e Yeni Güncellemeler Getirmeyi Planlıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Meta Platforms CEO’su Mark Zuckerberg, Twitter’ın (yeni adıyla X) alternatif yeni uygulamaları Threads‘in büyük lansmanından sonra kullanıcıların yarısını kaybettiğini ifade etti. Yöneticiler, kullanıcıların tutma oranını artırmak için uygulamaya yeni özellikler eklemeye odaklanacaklarını duyurdu.

Meta Platforms CEO’su Mark Zuckerberg kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, yeni Twitter alternatifi uygulama Threads’in ses getiren lansmanından sonra kullanıcıların yarısından fazlasını kaybettikten sonra, yöneticilerin uygulamanın kullanıcıları tutma oranını artırmak için çaba gösterdiğini belirtti.

Meta Thhreads İçin Harekete Geçti!

Zuckerberg, metin tabanlı uygulamada kullanıcıların elde tutma oranının beklentilerden daha iyi olduğunu belirtti; ancak, “mükemmeliyetin” hala yakalanamadığını vurguladı. Zuckerberg açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Gerçekten, eğer 100 milyondan fazla kişi kaydolduysa, ideal olarak hepsinin ya da en azından yarısının bizimle kalmasını isterdik. Ancak bu noktaya henüz ulaşamadık.

Son olarak, Zuckerberg, kullanıcı kaybını “normal” bir durum olarak tanımladı ve uygulamaya masaüstü sürümü ve arama işlevi gibi ek özelliklerin eklenmesiyle kullanıcıların elde tutma oranının artacağını umduğunu ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.