HaberlerBitcoin Haberleri

Balinaların Artan Satış Miktarı Bitcoin (BTC) Fiyatını Nasıl Etkiler?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanlarda kripto para balinalarının varlık satışı hayli artmış durumda,  artan satışlar Bitcoin fiyatını nasıl etkiler?

Ünlü CEO Önemli Verileri Paylaştı

Güney Kore merkezli Blockchain analiz şirketi CryptoquantKi Young Ju, son dönemde kripto para balinalarının agresif bir şekilde satış yaptığını açıkladı. Balinalar, satmak adına yüklü miktarda BTC‘yi borsalara taşıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin, tüm bu satışlara rağmen  60.000 dolar üzerinde tutunmayı başardı.

Kripto para yatırımcıları, uzun vadeli yatırımlar için soğuk cüzdan seçeneğini tercih ediyor. Kripto Borsalarındaki mevcut Bitcoin adeti 2.449.773.473 iken bu sayı son üç yılın en düşük seviyesinde olduğunu gösteriyor. Ayrıca belirtilen bu adet sayısı dolaşımdaki Bitcoin arzının yaklaşık %13’üne tekabül ediyor.

Bitcoinethrxchange
Bitcoinethrxchange

Bitcoin Fiyatı Son Durum

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, son bir haftada olan %0.50 değişim oranıyla stabil bir görüntü veriyor. BTC, ekim ayı ile birlikte yakaladığı yükseliş trendini yeni ay ile birlikte stabil bir görüntü kazandı. Çin baskısından kurtulan BTC, ABD SEC’in tarihte ilk defa Bitcoin ETF‘si onaylaması ile birlikte yeni ATH seviyesine hızlıca bir sıçrama gerçekleştirmişti. Bu hızlı yükseliş yeni bir zirvenin belirlenme yolunu açmakla beraber boğa görünümünü de onayladı.

Diğer yandan zincir üstü verileri, piyasa durumu, BTC benimseme oranı, uzman yorumları ve daha birçok metrik incelendiğinde Bitcoin’in yukarı yönlü hareketinin henüz son bulmadığını söyleyebiliriz. Popüler kripto para analisti PlanB, kasım ayı BTC fiyat hedefi için 98.000 doları işaret etti. Bitcoin fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 61.018 dolardan alım satım işlemi görüyor. Bununla beraber kripto para piyasası yeşil bölge trendini devam ettiriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.