HaberlerAltcoin HaberleriMetaverse Haberleri

Metaverse Odaklı Projeler Piyasaya Hükmediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Sosyal medya devi Facebook‘un metaverse adımı sonrasında metaverse odaklı projelerde ciddi artış yaşanıyor. Öyle görünüyor ki 2022 yılı metaverse ekosisteminin çok konuşulduğu bir yıl olacak.

Facebook, Metaverse Ekosistemini Bir Adım İleri Taşımak İstiyor!

Metaverse odaklı projelerin  piyasa değeri %13,4 artışla 12,3 milyar dolara kadar terfi etti. Şaka kripto para birimlerin 80 milyar doları geçtiği bugünlerde metaverse için henüz yolun başı diyebiliriz.

Sosyal medya devi Facebook‘un geçtiğimiz günlerde metaverse inşa etme planlarını belirtmek için markalaşma adına önemli bir adım atarak ismini Meta olarak değiştirdi. Bu hamlenin ardından  metaverse  projelerinde ciddi artış yaşandı.

Facebook, bu ekosistemi daha da ileri taşımak ve gözlüklerimizi taktığımızda bizi gerçek bir sanal bir dünyaya ışınlamak istiyor. Nasıl ki Facebook arkadaşlarınızla çeşitli etkinlikleri beraber yapabiliyorsanız burada da 3 boyutlu bir dünyada arkadaşlarınızla çeşitli aktiviteler yaparak eğlenmek mümkün hale gelecek. Hatta sadece görsel olarak değil çeşitli giysilerle bu dünyayı fizyolojik olarak da hissetmenizi sağlayacak.

Metaverse Odaklı Projeler
Metaverse Odaklı Projeler

Metaverse Projelerine İlgi Artıyor!

Son zamanlarda olan metaverse çılgınlığı piyasaya hükmediyor. Meta FOMO dönemi diyebileceğimiz bu dönemde de bu alandaki projelerin daha oldukça ilgi görmesi planlanıyor.

Müzik teknolojisi girişimi Corite’nin kurucu ortağı ve operasyon direktörü Emil Angervall bunun NFT’leri yeni bir dönüşüme iteceğini düşünüyor.

“Önümüzdeki aylarda Meta’ya uyarlanmış benzersiz NFT ve metaverse yenilikleri bekleyebiliriz”.

Axie Infinity’nin yerel tokeni Axie Infinity Shard (AXS) iki hafta içinde 150 dolara ulaştı. Sandbox (SAND), Illuvium (ILV) ve Division Network (DVI) başta olmak üzere diğer metaverse projeleri ve tokenleri de güçlü bir halde artış gösteriyor.

Genel olarak, metaverse tokenlarının net piyasa değeri, önceki 24 saat içinde %13,40 artarak 12,36 milyar dolara terfi etti. Uzmanlar 2022’nin ilk çeyreği bitmeden metaverse pazarının minimum %300 büyümesini bekliyor. Bloktopia benzeri yeni fırsatlar yatırımcısına inanılmaz kazançlar elde etmiş oldu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.