HaberlerAltcoin HaberleriMetaverse Haberleri

Metaverse Odaklı Token’lardan Rekor Üstüne Rekor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemlerin parlayan yılıdzı Metaverse odaklı kripto para birimlerinden rekor üstüne rekor geliyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin ile başlayan yükseliş trendi mem coinler ve metaverse odaklı token‘lar ile devam ediyor. Veri analiz şirketi CoinMarketCap verilerine göre 42 metaverse odaklı token’dan sadece 9 token düşüşte görünüyor.

Metaverse Odaklı Token’lar

Metaverse odaklı token’ları incelediğimizde gözümüze ilk çarpan projeler arasında, son 1 ayda %531 yükselen Starlink (STARL)  ve %569 artan UFO Gaming (UFO) yer alıyor.

Ek olarak Wemix (WEMIX) son 1 ayda %443 artarken, Altura (ALU) %315, Somnium Space Cubes (CUBE) %428, Kalao (KLO) %356 ve Arcona (ARCONA) da %383 artış kaydetti.

Metaverse odaklı token sektörünün popüler token’ı Axie Infinity (AXS), son 24 saat içinde %9, son 1 hafta içinde %18 ve son 1 ay içinde de %90 yükseliş yakalayanlar arasında yer alıyor. Ayrıca Decentraland de (MANA) son 24 saat içinde %36, son 1 hafta içinde %107 ve son 1 ay içinde %143 artış kaydetti.

Metaverse Token’larda Artış Devam Edecek Mi?

Yatırımcılar Metaverse odaklı token ekosistemini yeni keşfediyor olsa da gün geçtikçe token’lara olan ilgi artmaya devam ediyor. Bu token’ların birçoğunun henüz büyük borsa listelenmesi bulunmuyor. Dolayısıyla kripto para analistleri, metaverse token’larda hype’ın bir süre daha yükseleceğini düşünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.