HaberlerAltcoin Haberleri
Trend

Squid Game Token Hakkında Bilmeniz Gerekenler?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Netflix yapımlı Kore dizisi Squid Game,  adıyla çıkarılan token kısa sürede önemli fiyat artışları kaydetti. Kripto para ekosistemine taşınan Squid Game çılgınlığı şimididen dizi etkisi yaratmaya çalışıyor. Peki Squid Game Token nedir, Squid Game (SQUİD) Hakkındaki Soru İşaretleri neler? gelin birlikte inceleyelim…

Squid Game Token Nedir?

Squid game (SQUİD) token adıyla  oyna-kazan tokeni olarak tanıtılan bir token, yaklaşık bir haftalık piyasa ömründe devamlı bir artış gösterdi.  Oldukça yapay bir fiyat artışı gören SQUID, kripto dünyasının ve ana akım medyanın dikkatini çekti. Bununla birlikte söz konusu projenin web sayfasına baktığımızda birçok tehlikeli  işaret görülürken, ortakları olarak belirtilen listeden bu ortaklığı reddeden birden fazla şirket bulunuyor.

26 Ekim’de Binance Chain‘in merkezi olmayan borsası (DEX) PancakeSwap‘de 0.01 dolar fiyatla piyasaya sürülen Squıd Game token, piyasaya sürüldüğünden bu yana %45.000 artış göstererek şuan 13,38 dolardan işlem görüyor.

Squid 1D Graph Coinmarketcap

Fiyat son 24 saatte %232 artarken, bu sayı devamlı olarak yükseliyor. Squıd Game token,CMC verilerine göre 24 saatlik işlem hacmi 9 milyon doları aştı.

Squid Game (SQUİD) Hakkındaki Soru İşaretleri?

Netflix‘te gösterilen Kore dizisi Squid Game’den esinlenerek çıkarılan tokene ilişkin birçok sorun bulunuyor. Bazı kullanıcılar tokenin, PancakeSwap üzerinden yapılamadığını bildirdi.

PancakeSwap, şu anda Squıd Game token‘ın işlem gördüğü tek pazar olduğu göz önüne alındığında bu durum token sahipleri için büyük bir engel oluşturduğunu söyleyebiliriz.

Veri analiz şirketi CoinMarketCap, söz konusu token’ın sayfasında şu uyarıyı yaptı:

“Kullanıcıların bu tokeni PancakeSwap’ta satamadığına dair birçok bildiri aldık. Lütfen işlem yaparken dikkatli olun” uyarısında bulunarak, “Bu proje açıkça aynı adı taşıyan Netflix dizisinden esin alsa da, resmi IP’ye bağlı olması mümkün değildir” diye ekledi.

Bu arada Squıd Game token‘ın satılamaması, fiyatın neden sadace tek bir yönde  hareket ettiğini de açıklıyor.

Squid Game Token Güvenilir Mi?

Squıd Game token web sayfasına baktığımızda  token ile  ilgili oyunların muhtemelen güvenirliği tartışılırken, “CEO”, “CMO” ve “CTO” olarak listelenen proje ekibi için hiçbir sosyal medya platformunda bulunmadığı dikkat çekiyor.

Squid Game Token

Öte taraftan tanınmış marka ortaklığında Netflix, Microsoft, CoinGecko gibi dev şirketler yer alsa da bunu destekleyecek hiçbir kanıt bulunmıyor.

Squid Gamee

Squıd Game token projesinin whitepaper’ına göre token fiyatının düşmesini engelleyen “anti-dupming mekanizması” olduğunu ve SQUID tokenleri satmak için “satış kredileri” elde edilmesi gerektiği belirtiliyor.

Squıd Game token sahiplerinin satış yapması için neden diğer likidite havuzlarının kurulmadığını merak eden kullanıcılar için whitepaper da şu uyarı yer alıyor:

“PancakeSwap’ta yalnızca SQUID-BNB resmi olarak destekleniyor, ki bu da PancakeSwap’ta yalnızca SQUID’i BNB ile değiştirmeyi seçebileceğiniz anlamına geliyor. Başka likidite çiftleri ekleyen kullanıcılar cezalandırılacaktır.”

Squıd Game token’in para ödülü kazanma hedefi olan altı çevrimiçi oyuna dayandığı iddia ediliyor. Her ne kadar kısa sürede önemli fiyat artışları yaşasa da Squıd Game token ile ilgili ciddi soru işaretleri bulunmakta.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.