Haberler

XRP ve AVAX fiyatlarında son durum ne? Fiyatlarda ralli dönemi başlar mı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında son dönemlerde dalgalı fiyat hareketleri görülürken ortaya koydukları çift yönlü fiyat hareketleri ile dikkatleri çeken Ripple (XRP) ve Avalanche (AVAX), analistlerin radarına takıldı. Kripto para piyasası genelinde yatırımcıların ilgi duyduğu, Türkiye’de de en çok ilgi gören altcoinler arasında yer alan XRP ve AVAX ne durumda? Analistler XRP ve AVAX için ne diyor? XRP ve AVAX yükseliş elde edebilir mi?

RIPPLE (XRP)

Ripple Xrp

Son dönemlerde piyasada genellikle aşağı yönlü fiyat hareketleri ortaya çıkarken yakaladığı yukarı yönlü fiyat hareketleri ile dikkatleri çekmeyi başaran Ripple (XRP), Eylül ayını %46’dan fazla değer kazancı ile tamamlayarak yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Ekim ayının ilk haftasında da genel olarak yükselişleriyle dikkat çeken XRP, 26,1 milyar dolarlık piyasa değeri ile son 24 saatte gelen %6,26 değer artışıyla 0,52 dolar seviyesine ulaştı. Analistler, XRP yükselişinde dün itibariyle ağda 2.773 adet yeni cüzdan oluşturulmasının etkili olduğunu ifade ediyor. Analistlere göre XRP fiyatında ilerleyen günlerde en belirleyici unsur Ripple ile SEC arasındaki dava olacak.

AVALANCHE (AVAX)

Avalanche Avax

Kripto para piyasasında ilgi gören ve Türkiye’de de yatırımcıların en çok ilgi duyduğu varlıklardan biri olan Avalanche (AVAX), yazım sırasında son 24 saatte gelen %0,95’lik değer kaybı ile 20 doların altında, 16,92 dolar seviyesinde işlem görüyor. Analistler, AVAX fiyatında olası bir ralli başlangıcı için fiyatın 20 dolar üzerine çıkması gerektiğini savunuyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.