Bitcoin HaberleriHaberler

MicroStrategy’den 82 Milyon Dolarlık Bitcoin Alımı Daha!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, ABD merkezli yazılım şirketi MicroStrategy‘nin 1.434 Bitcoin (BTC) daha alarak toplam varlıklarını 122.478 BTC’ye  çıkardığını açıkladı. Böylece Şirketip toplam Bitcoin değeri 6 Milyar dolara ulaştı.

MicroStrategy’den Dev Alım!

Saylor’un açıkladığı satın alma fiyatının mevcut Bitcoin fiyatından yaklaşık %15 fazla olması, şirketin bu varlıkları Kasım ayının sonlarında fiyat 50.000 doların altına düşmeden önce aldığını gösteriyor.

MicroStrategy, son BTC alımını 57.477 dolar ortalama fiyattan 1434 Bitcoin satın aldı. Bu satın alım, fiat para birimi cinsinden 82.4 milyon dolara denk geliyor.

Bitcoin Neden Düşüyor?

Lider Bitcoin, haftalık zaman diliminde %12’lik bir düşüş trendi ile ön plana çıkıyor. 50.000 dolarlık barajı iki günlük süreçte zorlayan ama aşamayan BTC, girişimlerini sürdürüyor. Küresel piyasalardaki Omicron endişesi, kripto para piyasasını da derinden etkiledi. Bitcoin‘de görülen sıkışma önümüzdeki dönemde parabolik bir fiyat hareketini tetikleyebilir.

Kurumların Bitcoin ilgisi günbegün artarken MicroStrategy, bu kategoride üst sıralarda yer alıyor. Bitcoin boğası Michael Saylor, birçok konuda Bitcoin’i savunurken yatırımların şekillenmesi adına önerilerde bulunuyor. Saylor, geçtiğimiz dönemde Türkiye’ye Bitcoin önerisinde bulunmuştu. İçerisinde bulunduğumuz ekonomik darlık, Michael Saylor’ın dikkatini çekmiş ve Bitcoin adımı için hala geç olmadığı konusunda Twitter üzerinden çağrıda bulunmuştu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.