Altcoin HaberleriHaberler

Ethereum İvme Yakalama Peşinde: ETH Yakımları Hızlandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Büyük yakım hacimleri ile birlikte en popüler ikinci kripto para Ethereum’a olan talep önemli seviyede artmaya devam ediyor. Ethereum (ETH) iyileştirilen altyapısı ile birlikte boğa koşusu momentumu yakalamaya çalışıyor.

Ethereum Deflasyonist Yapıya Bürünüyor

Kaydedilen verilere bakılırsa son 24 saatte 35 milyon dolarlık yakım yapılmış oldu. Bu, bir günde yakılan kripto para sayısı rekoru olarak kayıtlarda yer aldı. Yakımların hızlanması ile birlikte ağa 0.01-1 ETH tutan 6.2 milyondan fazla adres eklendi. Deflasyon beklenenden erken geldi. Ağdaki büyük yakım hacmi, kaçınılmaz olarak ağ üstünde deflasyonist blokların oluşmasına yol açtı. Bu noktada yakılandan daha azca Ethereum madenciliği yapıldığında deflasyonist bir sistem oluşturuldu.

Etheruem-Cointurk
Etheruem-Cointurk

Bununla birlikte deflasyonist yapı, EIP-1559 güncellemesinden ilkin oldukca sayıda Ethereum biriktiren uzun ve orta vadeli yatırımcıların kazançlarını yükseltmesini tetikler. Uzman analistler Ethereum’un yıl sonunda deflasyonist yapıya bürünmesini bekliyordu.

Öte taraftan NFT projelerindeki büyük hacimler ve genel ağ tıkanıklığı sebebiyle aksaklık durumları görüldü. NFT hacimleri düştüğünde taban ücret ve yakım oranlarının da düşmesi umut ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Ethereum Birikimi Artıyor

Zincir içi verilere bakılırsa dolaşımdaki Ethereum arzı devamlı olarak azalacak olsa da popüler kripto para olan talep giderek artıyor. Bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 6.2 milyondan fazla adres 0.01’den fazla ETH tutuyor. Artan Ethereum yatırımcılarının sayısı piyasadaki genel pozitif yönde duyarlılığının bir işaretidir.

Ethereum, an itibarıyla 3.400 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Son olarak kaydedilen %15’lik düşüşün arkasından konsolidasyon aşamasına giren ETH, birikim aşamasındaki seyrini sürdürüyor. Ayrıca zamanı geri çekilmenin arkasından bile Ethereum yatırımcıları popüler kripto parayı tutmaya devam etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.