HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Starbucks CEO’su Açıkladı: Kripto Para Operasyonları Büyüyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Starbucks CEO’su Kevin Johnson, kripto paralar ile ilgili bir dizi açıklamalarda bulundu. Johnson, PayPal ve Bakkt ile yapılan ödeme ortaklığı kapsamında Starbuck müşterilerinin kripto para varlığı Starbucks kartlarına yükleyebileceğini açıkladı. Atılacak bu adım Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) gibi kripto paraların yanında birçok altcoini de kapsıyor.

Starbucks, Kripto Para Çalışmalarını Genişletiyor

Edinilen son bilgilere göre Starbucks kartlarına kripto para birimleri yüklenebilecek. Starbucks CEO’su Kevin Johnson, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Litecoin (LTC) benzer şekilde kripto paraların Starbucks kartlarına yüklenebileceğini açıkladı.

Günde milyonlarca müşteriyi ağırlayan kahve devi, Bitcoin ödemelerini Bakkt üzerinden gerçekleştirecek. Bu anlamda kripto para operasyonlarını genişleten Sturbucks, kart entegrasyonu ile birlikte bu alanda önemli bir adım atmış olacak.

Kripto Paralar, Hayatımıza Dahil Olmaya Devam Ediyor!

Son yıllarda önemli ölçüde büyüyen Kripto para ekosistemi günlük hayatımıza dahil olmaya devam ediyor. Kripto paralar, birçok sektörde ödeme yöntemi olarak tercih edilmeye başlandı. Günlük hayatımızda kahve satın alımı, kahvaltı, akşam yemeği yada daha kolay atıştırmalıklarda bile kripto para birimlerinin kullanımı yaygınlaşıyor. Bu da kripto para birimleriyle işlem yapma alışkanlığı doğuruyor. Kripto para birimleri popülarite kazansa da hala kullanım durumlarının işlenmesi konusunda zorluklar bulunuyor.

Öte taraftan kripto para piyasasının değeri 2.6 trilyon doları aşarak rekor seviyelere ulaştı. Lider kripto para birimi Bitcoin, 60.000 doların üstünde işlem görmeye devam ediyor. En büyük altcoin Ethereum (ETH), 4.400 dolar yeni rekorunu belirledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.