Haberler

Opera’nın DeversiFi ile Entegrasyonu Milyonlarca Kullanıcıya DeFi İşlevselliği Getiriyor

Opera, StarkWare destekli bir çözüm olan DeversiFi ile entegrasyonunu duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Entegrasyon, Opera for Android’i aynı zamanda bir Ethereum Layer-2 cüzdanına sahip ilk mobil tarayıcı yapacak.

Entegrasyon, milyonlarca Opera kullanıcısına Merkezi Olmayan Finansmanın kapılarını açacak.

DeFi’nin Artan Popülerliği

Opera’nın DeversiFi ile entegrasyonu, Opera kullanıcılarına Merkezi Olmayan Finans işlevselliği getirerek, DeversiFi’nin merkezi olmayan alışverişi sayesinde herhangi bir kişisel veriye ihtiyaç duymadan düşük maliyetli ve neredeyse anında işlemlere erişmelerini sağlayacak. Entegrasyon, Merkezi Olmayan Finansman’ın popülaritesinde üstel bir büyüme gördüğü bir zamanda geliyor.

Bu, NFT’lerin büyümesiyle birleştiğinde, Ethereum’da önemli ölçüde daha yüksek işlem ücretleri ile sonuçlandı. Opera’nın DeversiFi ile ortaklığı sayesinde katman-2 ölçekleme çözümüyle entegrasyonu, Opera kullanıcılarının Katman-2 takas özelliğiyle birlikte p2p işlemleri aracılığıyla ETH’yi daha hızlı ve daha ucuza göndermesine ve almasına olanak tanır.

StarkEx Ölçeklenebilirlik Motoru

DeversiFi, StarkWare’in StarkEx ölçeklenebilirlik motorunu kullanarak, 2. katman çözümleri aracılığıyla yapılan işlemleri neredeyse anında ve Ethereum katman 1 aracılığıyla yapılanlardan neredeyse yüz kat daha ucuz hale getiriyor.

Kriptoyu Yaygınlaştırma

Opera, kriptoyu kitlelere ulaştırmanın ve ana akım haline getirmenin öncüsüdür ve bu hareket, Opera’nın mevcut stratejisiyle mükemmel bir uyum içindedir. Opera, 2018’de yerleşik bir kripto cüzdanı ve merkezi olmayan uygulama (dApp) gezgini içeren ilk tarayıcıyı tanıtmıştı. Ayrıca, Bitcoin ve Celo gibi diğer birkaç blok zincirini de entegre ederek, tarayıcıya fiat-on-kripto-rampalarını tanıtmasına ve hem iOS hem de masaüstü tarayıcısına kripto getirmesine izin verdi.

Opera ayrıca, katman-2 çözümlerini de entegre edecek bir Web 3 tarama deneyimi olan Crypto Browser projesinin beta lansmanını gerçekleştirdi.

Gateway.Fm ile İşbirliği

Opera ve DevesiFi arasındaki entegrasyon, Gateway.fm ile yapılan işbirliği sayesinde mümkün oldu. Gateway.fm entegrasyona öncülük etti ve Opera’nın DeversiFi’nin mevcut altyapısını geliştirerek, piyasalar ve likidite sağlayarak beklenenden daha kısa sürede tamamlamasını sağladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.