Haberler

Morgan Stanley CIO’sundan Bitcoin ile korelasyon içindeki S&P 500 için ralli öngörüsü geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralar ile ABD borsası arasında 2022 genelinde korelasyon oluştu ve korelasyon devam ederken, yatırımcılar ve trader’lar Bitcoin (BTC) ve kripto paralarda pozisyon almak adına S&P 500 endeksindeki eğilimleri takip ediyor. Yatırımcıların arayışları ve analizleri devam ederken, Morgan Stanley CIO’su ve aynı zamanda bir ayı piyasası uzmanı olan Michael J. Wilson, ABD borsasının kısa vadeli bir ralliye tanık olabileceğini ve rallinin yüzde 16 düzeyinde olabileceğini öne sürdü. Ayrıca Wilson’a göre söz konusu olası ralli, sadece bir kazanç kapitülasyonu ya da resmi bir resesyon yaşanmadığına ortaya çıkacak.

S&P 500 VE BITCOIN’DE SON DURUM

Sp 500 Ve Bitcoinde Son Durum

Morgan Stanley CIO’su Wilson, Bloomberg’in haberine göre S&P 500’ün 200 haftalık hareketli ortalamayı (WMA) test etmeye başladığını ve bu süreçte ABD borsasında kısa vadeli bir toparlanma görülebileceğini belirtti. Bilindiği üzere S&P 500, faiz artırımları ve daha da kötüleşen makroekonomik koşullar nedeniyle 2022 yılında yaklaşık yüzde 25’lik bir düşüş yaşadı. Bu süreçte Bitcoin ise 20 bin dolar seviyesinin altında fiyat mücadelesine devam ederken, son 24 saatte gelen yüzde 1,62’lik değer artışıyla 19 bin 450 dolarda denge buldu.

WILSON YÜZDE 16’LIK YÜKSELİŞ BEKLİYOR

Ayı piyasası uzmanı Wilson, bu yılki düşüşü de başarılı bir şekilde tahmin etti. CIO, borsadaki uzun vadeli duruşunu her ne kadar koruyor olsa da mevcut seviyelerden yüzde 16’lık bir yükseliş daha bekliyor. Korelasyon devam ederken ABD borsasında görülebilecek bir düşüşün Bitcoin’e de yansıyabileceği tahmin ediliyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.