HaberlerNFT Haberleri

OpenSea NFT Basımı İçin Yeni Planını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Önde gelen NFT pazaryeri OpenSea, NFT basımını kolaylaştırmak için yeni bir planını duyurarak dikkatleri üzerine çekti. Şirket, yeni projesi ile eski şaşalı günlerine dönmeyi hedefliyor. Özellikle son dönemde aylık işlem hacimleri ve kullanıcı sayısında önemli kayıplar yaşayan OpenSea, bu adımıyla yeniden ivme kazanmayı amaçlıyor.

OpenSea’den Yeni Hamle

OpenSea, sanatçıların üçüncü taraf yardımı veya blockchain ile çalışma deneyimi olmadan NFT token’ları oluşturmasına ve basmasına olanak tanıyan ‘kodsuz merkez’ (no-code hub) adını verdiği yeni bir platform başlatacak. Şirket, bu yeni proje ile eski günlerindeki parlaklığına geri dönmeyi umuyor.

OpenSea yetkilileri, yapılan açıklamada, “İçerik oluşturucuların projelerini bırakmak veya yönetmek için farklı yüzeylerde, satıcılarda ve hizmetlerde gezinmek zorunda kaldıkları günler artık geride kaldı. Artık hepsini tek bir merkezde yapabilecekler” ifadesini kullandılar.

Opensea Nft Basımı İçin Yeni Planını Duyurdu!

Açıklamada ayrıca, “İçerik oluşturucuların alana girmeleri, koleksiyonlarını yönetmeleri, projelerini kodlama veya teknik beceri gerektirmeden tek bir yerde bırakmalarına yardımcı olmak için yeni araçlara ve hizmetlere yatırım yapmak için çalıştık” değerlendirmesinde bulunuldu.

Şirket, yeni platformunun, sanatçıların satılmadan veya aktarılmadan önce zincir dışı öğeler oluşturmasına olanak sağlayan tembel darphanenin yerini alacağını ve kullanıcıların pazarla uyumlu blockchain’lerinin çoğu arasından seçim yapmalarını sağlayacağını belirtti. Bu hamle, OpenSea’nın NFT oluşturma sürecini basitleştirmeyi hedeflediği bir döneme denk gelmektedir.

OpenSea’nın bu yeni adımı, pazaryerinin aylık işlem hacimlerinin ciddi anlamda düştüğü bir dönemde gerçekleşti. Şirket, kullanıcılarının ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için sürekli olarak yenilikçi çözümler üretmeye ve hizmet kalitesini yükseltmeye odaklanmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.