Ethereum Haberleri

Dev balinalar Merge güncellemesinden bu yana durmaksızın Ethereum biriktirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum (ETH) ağında 15 Eylül’de Merge güncellemesi başarıyla tamamlandı. Merge güncellemesi öncesinde Ethereum fiyatı hızlı bir artış gösterse de güncelleme ile birlikte sert düşüşler meydana geldi. Ancak elde edilen veriler, Merge güncellemesinden 4 gün önce, 11 Eylül itibariyle dev Ethereum balinalarının ETH biriktirmeye başladığını gösteriyor. Söz konusu dev balinalar, 11 Eylül’den bu yana varlıklarını 3,5 milyondan fazla artırmış durumda. Kripto analiz şirketi Santiment tarafından sağlanan veriler, elinde 1 milyon dolar değerinde veya daha fazla ETH tutan milyarder balina adreslerinin 1 aydan uzun süredir fon biriktirdiğini ortaya koydu.

ETH BALİNALARI 11 EYLÜL’DEN BU YANA BİRİKTİRİYOR

Eth Balinalari 11 Eylulden Bu Yana Biriktiriyor

Santiment, Ethereum balinalarına ilişkin kritik bir veri paylaştı. Platform, “1 milyon dolar veya daha fazla ETH tutan milyarder Ethereum balinaları, 11 Eylül’den bu yana 3,5 milyondan fazla ETH alarak, varlıklarını yüzde 14 artırdı. Şu anda bu türde 132 adres bulunuyor” ifadelerine yer verdi. Santiment söz konusu raporunda ETH balinalarının aktif bir şekilde birikim yaptığına dikkat çekti. Santiment verilerine göre 1 milyondan fazla ETH’ye sahip sadece 132 adresin bulunuyor olması, bu adreslerdeki ETH tutarının 28,55 milyon ETH ile (yaklaşık 36 milyar dolar) tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığına işaret ediyor.

BALİNA BİRİKİMLERİ ETH DÜŞÜŞLERİ İÇİN YETERLİ OLMADI

Her ne kadar balinalar Merge sonrasında yoğun şekilde ETH biriktirmiş olsa da Ethereum 15 Eylül’den bu yana büyük oranda kırmızı bölgede işlem gördü. CoinMarketCap verilerine göre Ethereum, geçtiğimiz ay yüzde 6,21 oranda değer kaybetti. Yazım sırasında ise ETH, son 24 saatte gelen düşüşler ile 1.292 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.