Haberler

Binance, Likidite Artırma Faaliyetlerini Genişletiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance, piyasa manipülasyonu korkusu sebebiyle likiditeyi artırmak için düşük sermayeli projelere adım att. Son dönemde birçok teoriyle adından söz ettirmeye başlayan Binance, likidite artırıcı faaliyetlerini geniş alanlara duyuruyor. Binance, ticareti artırmak amacıyla borsadaki düşük likiditeli projelere odaklanıyor. Bu projelerin piyasadaki etkilerini ve diğer varlıklara katkı sağlayıp sağlamadığını araştıran Binance, teorik söylentileri daha da artıracak gibi görünüyor.

Binance Sözcüsünden Açıklama Geldi

Sektördeki manipülasyon endişeleri nedeniyle likiditeyi artırmak isteyen Binance, düşük sermayeli projeleri radarına aldı. Bu hamleyi devam eden bir risk yönetimi girişimi olarak nitelendiren borsa, gelişmelere ilişkin henüz net bir bilgi açıklamadı.

Bir Binance sözcüsü, bu aktivitenin risk yönetiminin bir parçası olduğunu belirtti. Binance sözcüsü, düşük sermayeli projelere yönelmeyi şu sözleri söyldedi:

“Bu hamle, daha düşük likiditeye sahip pariteler veya borsalarda orantısızca listelenen token’ları olan az sayıda kripto şirketini kapsıyor. “

Son zamanlarda çeşitli manipülasyon konularıyla adından söz ettiren Binance’in düşük sermayeli projelere ne gibi bir etkisi olacağı merak ediliyor. Kripto yatırımcıları ise Binance’in hamlesini takip edecek gibi duruyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.