Haberler

Pantera Capital, BTC Halving Fiyatını 148 Bin Dolar Olarak Tahmin Etti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC) halving dönemi öncesi 35 bin doları ve halving sonrası 148 bin doları işaret eden Pantera Capital, varlık yönetim devi olarak bilinir. WuBlockchain’in haberine göre, Pantera Capital, önümüzdeki piyasa süreçleri için BTC fiyat tahminini paylaştı.

Bu varlık yönetim şirketi, Bitcoin’in 2024 yılında gerçekleştireceği halving’e özellikle dikkat çekti. Pantera Capital, halving dönemlerinde tarih tekerrür ederse yükseliş yaşanacağını belirtiyor. Raporlarına göre, BTC’nin fiyatı halving dönemi yaklaşırken 35 bin dolar seviyesine ulaşabilir. Ancak, Pantera Capital, kripto ekosisteminin beklediği halving gerçekleştiğinde BTC için 148 bin doları görebileceğimizi de aktarıyor.

0 R4Ebsyvhfyucexeo
Pantera Capital, Btc Halving Fiyatını 148 Bin Dolar Olarak Tahmin Etti! 3

Pantera Capital Halving Tahmininde Bulundu!

Kripto para birimleri sektöründe yatırım fonu yöneten Pantera Capital, Bitcoin’in yarılanma sonrasında 148 bin dolar seviyesine ulaşabileceğini öngörüyor. Son zamanlarda kripto para piyasası dalgalanmalar yaşıyor ve gözler geleceğe çevriliyor.

Birçok kripto analisti, Bitcoin’in yarılanma dönemine odaklanıyor. Bitcoin yarılanmasında, madencilik ödülleri yarı yarıya azalacak ve madencilik zorluğu artacak. Bu durum, geçmişteki yarılanma dönemlerinde yükselişi tetiklemiş ve Bitcoin boğa piyasası yaşamıştı. Pantera Capital, geçmiş yarılanma dönemlerini analiz ederek, tarihın tekrarlanması durumunda yeni bir yükselişin olabileceğini belirtiyor.

Ayrıca Pantera Capital, Ripple davası ve BlackRock’ın Bitcoin ETF başvurusunun da fiyat artışını etkileyebileceğini düşünüyor. Şirket, tüm bu gelişmelerin gelecekteki boğa piyasası için uygun bir zemin hazırlayacağını ve sonunda Bitcoin’in 148 bin doları görebileceğini açıkladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.