Kripto RehberEditörden Seçmeler

Jasmy Coin Nedir? Jasmy Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

JASMY Coin, kripto para piyasasının yeni merak edilen coin’i oldu. Birçok kişi “JASMY coin nedir” sorusunu mercek altına almış  bulunuyor.. Ancak “JASMY coin” yerine “JASMY token” demek daha doğru bir kavram olur. coin’ler, kendi bağımsız blok zincirine sahip kripto varlıkları olarak bilinir. Bir token, mevcut bir blok zincirinde oluşturulduğu için bu açıdan farklıdır. Binance’de yeni listelenen Jasmy ile ilgili tüm detayları rehberimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar…

Kurucusu ve kuruluş yılı: Kunitake Ando / 2020
Blok zinciri: Ethereum
Toplam arzı: 50 milyar
Dolaşımdaki arzı: 4.75 milyar
Kullanım alanları: Nesnelerin İnterneti (IoT)

Jasmy Coin Nedir? Jasmy Coin Nereden Ve Nasıl Alınır?

Jasmy Coin Nedir?

Japon coin’i olarak tanımlanan JASMY, bir IoT (Nesnelerin İnterneti) platformu geliştiren bir kuruluş olan Jasmy’ye güç veren Ethereum tabanlı bir token’dır. Jasmy, merkezi sunucular aracılığıyla bir cihaz ve veri ağını düzenlemek yerine, merkezi olmayan bir depolama ağı olan IPFS’de uç bilgi işlem ve veri depolama yoluyla süreci merkezsizleştirir. JASMY, cihazlar arasında token’ları aktarmak ve ağ hizmetleri için ödeme yapmak için kullanılabilir.

Jasmy, geleceğin en büyük alanlarından biri olan Nesnelerin İnterneti odaklı yapay zeka projeleri üreten bir Japon projesidir. Öte yandan, proje yöneticilerinin çok iyi özgeçmişleri vardır. Jasmy’nin karar verme mekanizmasında teknoloji devi Sony’nin izleri bulunuyor. Şirketin temsilci direktörü, Sony’nin eski COO’su ve Nagano Üniversitesi’nin şu anki başkanı Kunitake Ando, ​​Jasmy’nin CEO’su ise Sony Style’ın eski CEO’su Kazuma Sato’dur.

Jasmy Coin1

Jasmy Coin’nin Geleceği

Jasmy web sitesi tanıtım makalesi şu cümleyi içeriyor:

“Dördüncü Sanayi Devrimi’nin ‘büyük dalgası’ dünyayı sarmaya başlarken, tüm mallar, insanlar ve hizmetler internet üzerinden birbirine bağlanıyor ve hayatımızın her alanına yayılmaya devam ediyor. Bu ‘büyük dalga’da yeni mallar ortaya çıkıyor. ve araba sevkiyat hizmetleri, paylaşım ekonomisi (yapay zeka kullanan kendi kendine sürüş ve robotik endüstriler gibi) ve ödemesiz insansız marketler gibi hizmetler doğdu ve doğacak.

Günümüzde web hizmetlerinin çoğu Google, Apple, Facebook, Amazon vb. gibi büyük platformlar tarafından gerçekleşmektedir. Hizmetin ücretsiz kullanımı karşılığında, kullanıcının davranış geçmişi gibi kişisel verileri platforma iletir. Bu sayede iletişim ağları ve uygulamalar gibi hizmet linkleri üzerinden değiş tokuş edilen büyük miktardaki veriler sadece platformun merkezi sistemi tarafından toplanır, yönetilir, analiz edilir ve çeşitli amaçlar için kullanılır.

Siber saldırılar, sistem kusurları ve insan hatası nedeniyle, güvenli bir şekilde yönetilmesi gerektiğine inandığımız verilerle ilgili birçok olay yaşandı ve bu olaylar ifşa edilmeye açık. Bazı durumlarda, web’den izlenen, toplanan ve analiz edilen veriler, sizi başlangıçta amaçlamadığınız web sitelerine yönlendirebilecek reklamlar veya akıllı içerik sunmak için kötüye kullanılır. Hızla büyüyen büyük platform oyunu şimdi stratejisinde kritik noktada bulunuyor.

Jasmy’de temel felsefemiz, kişisel verileri ait oldukları kişilere ulaştırmak ve güvenli dağıtım ve yönetim için “verileri demokratikleştirmek”tir. “Jasmy IoT Platformu” bu fikirden yola çıkılarak geliştirilecektir. Platformdaki işletmeler ve müşteriler arasındaki güçlü güven ilişkisine dayanarak, verilerin değerli değer olarak güvenli bir şekilde değiş tokuş edilebileceği bir ortam yaratacağız ve yeni bir bilgi çağı, “kullanıcı merkezli yeni bir bilgi çağı” inşa edeceğiz. Bu platformda, yeni bir IoT iş modeli oluşturmak ve Japonya’nın bu “yeni bilgi çağında” yeniden dünyaya öncülük etmesine yardımcı olmak için sizinle birlikte çalışacağımıza inanıyoruz.

Jasmy, 2019 yılında kullanıcı veri koruma pazarına odaklanmak için kuruldu. Özellikle, bu veriler için merkezi olmayan bir depolama sistemi sağlayarak. Amacı, kullanıcılara verileri üzerinde tekrar kontrol sağlamaktır. Bu nedenle Jasmy, kullanıcıların kiminle iletişim kurabileceklerini ve kişisel verilerini kime satabileceklerini seçmelerine olanak tanıyan bir teknoloji geliştirmiştir. Bu, özellikle birkaç yıldır popüler olan bir tema. Dolayısıyla, Jasmy’nin Toyota ile bir ortaklığa girdiğini varsayarsak, otomobil üreticisi, bağlı araç sahipleri hakkında rızası olmadan herhangi bir bilgiyi ifşa etmeyeceğine söz verecek. Bu bakımdan teknik olarak umut verici olduğu söylenebilir.

Jasmy Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

9 Kasım 2022’de 0,004288202736 dolardan işlem görmektedir. 4,79  dolarla en yüksek seviyesini gören JASMY Coin, 0,003913115730 dolarla en düşük seviyesini gördü. JasmyCoin, dünya çapında 21 kripto para borsasında listelendi. Gate.io, KuCoin, Bittrex, Bitfinex, Mexc, Uniswap, CoinEx, CEX.IO gibi platformlarla birlikte ve nihayet Coinbase ve Binance’de listelenerek adını geniş kitlelere duyurdu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.