Altcoin Haberleri

Bitcoin ve Altcoinler Yükselişe Geçti! Haftalık Piyasa Analizi

Bitcoin'in değeri, ABD borsasındaki düşüşe rağmen yüzde 3,30 artarak 29 bin 190 dolara yükseldi ve geçen hafta yüzde 8'lik bir büyüme kaydetti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’in değeri, ABD borsasındaki düşüşe rağmen yüzde 3,30 artarak 29 bin 190 dolara yükseldi ve geçen hafta yüzde 8’lik bir büyüme kaydetti. Bu artış, Mudrex’ten Edul Patel’in Aralık ayına kadar olası faiz istikrarına atfettiği bir trend olan 10 yıllık ABD Hazine tahvil getirisinin yüzde 4,97’ye yükselmesiyle aynı zamana denk geldi.

Altcoinlerde Artış Yaşanıyor!

Bitcoin’in yanı sıra Ether, Binance Coin, Cardano, Dogecoin, Litecoin, Tron, Polygon, Leo Avalanche, Stellar Monero Cosmos ve Uniswap gibi diğer kripto para birimleri de kar kaydetti. Ether yüzde 2,23 kazanç elde ettikten sonra bin 584 dolardan işlem gördü.

Bitcoin Ve Altcoinler Uçuşa Geçti! Haftalık Piyasa Analizi

Son 24 saatte, kripto para birimlerinin toplam piyasa değerlemesi yüzde 2,93 oranında artarak 1,11 trilyon dolara ulaştı. Bu önemli artış, çeşitli kripto para birimlerindeki kazanımlardan ve kripto dünyasındaki diğer önemli olaylardan kaynaklandı. Örneğin, Chainlink’in staking v0.2 lansmanını duyurması da bu artışa katkı sağladı.

Bir diğer önemli gelişme ise SEC’in Ripple Labs’e yönelik suçlamalarını düşürmesiydi. Bu gelişme, XRP’nin değerinde yüzde yedilik bir artışa neden oldu.

Kripto pazarındaki genel olumlu eğilime rağmen bazı kripto para birimleri kayıplar kaydetti. Tether, Solana, Braintrust, Circuits of Value, Bitcoin Cash, Shiba Inu ve Binance USD gibi kripto para birimleri değer kaybetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.