Metaverse HaberleriHaberler

Metaverse Odaklı Projelerin Yükselişi Sürecek Mi: SAND ve MANA Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, Bitcoin’in 42.800 dolar fiyat seviyelerinin üzerine çıkmasıyla bir kez daha hız kazandı.

69.000 dolarlık ATH seviyesine ulaştığından beri önemli ölçüde değer kaybeden Bitcoin, 39.600 dolarlık en düşük fiyat seviyelerinde destekle değerin artmasının ardından 42.800 dolardan işlem görmeye başladı. Bitcoin’in değerindeki bu artış kripto para sektörünü de hareketlendirdi. Bu ortamda, Ethereum‘un fiyatı 3.200 dolara döndü.

The Sandbox (SAND)

Metaverse odaklı projelerin ilgi odağı olarak son aylarda güçlü bir yükseliş trendi başlatan Sandbox (SAND), üç aylık zaman diliminde 0,75 ABD Dolarından 8,44 ABD Dolarına yükselen önemli bir fiyat performansı sergiledi.

The Sandbox (Sand)
The Sandbox (Sand)

SAND, Bitcoin’in olumsuz eğilimiyle biraz düşse de, çoğunlukla yükseliş trendlerini korudu. Bu süreçte bir önceki ayın en düşük dip fiyat seviyesi olarak 4,40-4,45 dolar fiyat bandında destek bulan SAND, piyasanın canlanmasıyla seyrini tersine çevirerek değerin artmasının ardından 4,83 dolardan işlem görmeye başladı.

Decentraland (MANA)

Son yılların en dikkat çekici Metaverse kripto para projelerinden biri olan MANA, önde gelen kripto para biriminin değer kaybetmesi nedeniyle yükseliş ivmesinin bir kısmını kaybetmesine rağmen değer kazanımlarını önemli ölçüde korumayı başardı.

Decentraland (Mana)
Decentraland (Mana)

MANA, bu işlem boyunca son ayların en düşük fiyat seviyesi olan 2.75 bandında destek buldu. Bitcoin‘in değeri arttıkça güçlü destek seviyelerinden yukarı yönlü saldırı girişimlerini takip eden MANA, son değer kazanımlarının ardından 2,95 dolara kadar yükseldi.,

Metaverse’e Olan İlgi Büyüyor!

Facebook’un adını “Meta” olarak değiştirmesi ve Metaverse’e çok para ayırdığını belirtmesiyle bu sektördeki projeler büyük ilgi gördü. Birden fazla platformdaki sanal araziler, özellikle son aylarda yatırımcıların ilgisini çekti. Analistler, önde gelen kripto para birimi Bitcoin rotasını tersine çevirirse, bir süredir durgun olan Metaverse projelerinin yükselen ivmesinin kaldığı yerden yeniden başlayabileceğine inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.