Bitcoin HaberleriHaberler

Ünlü Balina, Bitcoin Yatırımcılarını Uyardı: Cezalandırılacaksınız!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin 40.000 dolar civarında seyrederken, önemli yatırımcılar Bitcoin ve kripto pazarlarının geleceği için tahminlerde bulunuyorlar. Light olarak bilinen ünlü balinaya göre, büyük yatırımcılar BTC görünümlerini değiştirdikçe belirli Bitcoin ve kripto traderları büyük olasılıkla cezalandırılacak.

“Bitcoin’i Dip fiyattan Sattınız!”

Tanınmış bir kripto para traderı ve balinası olan Light, Bitcoin’in dibe görüdüğünü ve mevcut seviyelerde satış yapan traderların bir hata yaptığına inanıyor:

İnsanlar, şimdiye kadar tanık olduğum en cömert tekliflerden ve kritik yardımlardan birine gerçekten yenik düşüyorlar. Duygusal. En kısa zamanda cezalandırılacaklarına inanıyorum.

 

Bitcoin Grafik
Bitcoin Grafik

Ünlü balina ayrıca, BTC’nin dibe vurduğu görüşünü desteklemek için Bitcoin‘e tarihsel verilerle destek veriyor:

Kesin konuşmak istemiyorum ama burada sattıysanız dipten sattığınızı düşünüyorum.

 

Bitcoin Grafik 2
Bitcoin Grafik 2

Sadece balina değil, kripto yatırım şirketi Three Arrows Capital‘in kurucu ortağı Kyle Davies de aynı fikirde:

Üç haftadır meditasyon yapıyorum, Twitter kullanmadan ve sadece dua ediyorum. geleceği gördüm. Ve buna Bitcoin’in ölümü dahil değil. Bu BTC’nin dibidir ve küllerden bir anka kuşu gibi yükselecektir.

Three Arrows Capital‘in kurucusu Zhu Su da bir boğa olduğunu iddia ediyor:

Dört yıldır tüm zamanların en yüksek iki katı BTC satıyorsanız, düşük performans gösteren SPX’e geri dönün ve geri kalanımızı görmezden gelin.

Birçok analistin  BTC’nin 38.000 dolara kadar düşebileceği uyarısının ardından kripto yatırım gurusu Mike Novogratz basit bir mesaj gönderiyor:

Satın Alma bölgesine geldik…

Tabii ki, tüm analistler bir toparlanma öngörmüyor. Deneyimli trader Peter Brandt, 2018’de Bitcoin ayı piyasasının başlangıcını doğru bir şekilde tahmin ettikten sonra, BTC‘nin artık parabolik eğilimini aştığı konusunda uyardı, ancak bundan sonra ne olacağına dair net bir tahmin sunmadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.