Analiz

SOL, ADA ve LINK Fiyat Analizi: Altcoinler’de Güncel Durum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD enflasyon verisinin açıklanması ile Bitcoin ve piyasa Ethereum‘un arka arkaya yeni ATH kaydetmesi, majör altcoinler olmak üzere birçok kripto para birimine yukarı yönlü bir ivme kazandırdı.

Solana (SOL) Yükseliş İvmesi Kazandı!

Son ayların parlayan kripto para birimi Solana, geçtiğimiz günlerde kaydettiği volatil fiyat hareketleri ile birlikte 259 dolar fiyat seviyelerine ulaşarak yeni bir rekora ulaşsa da, kırdığı rekorun ardından yaptığı düzeltme hareketleri ile 235 dolar fiyat seviyelerine kadar geriledi. Fakat gün içerisinde gelişmelerden sonra, lider Bitcoin ile birlikte altocinler de yükseliş ivmesi kazandı. Öyle ki SOL fiyatı 244 dolar fiyat seviyelerine yükseldi.

Cardano’dan Volatliteli Fiyat Hareketleri

Popüler altcoin Cardano (ADA), gün içerisinde en yüksek volatlitede fiyat hareketleri gerçekleştiren kripto para birimlerinden biri oldu. ADA 2 dolar fiyat seviyelerinde konsolide olurken, 9 Kasım’da kaydetmeye başladığı değer artışları ile 2,37 dolar fiyat seviyelerine kadar yükseldi. Fakat hafta içerisinde 2,20 dolar fiyat seviyelerine tekrardan geriledi. 10 Kasım’da kaydedilen Bitcoin ve Ethereum ATH’larından kısa bir süre önce de ADA, anlık olarak 2,34 dolar fiyat seviyelerine yükselir yükselmez anlık olarak 2,16 dolar fiyat seviyelerine gerileyerek yüksek volatliteli fiyat hareketleri gerçekleştirdi.

Chainlink (LINK) Yükseliş Trendini Sürdürdü

Son bir haftadır 30 dolar ile 33 dolar fiyat seviyeleri arasında konsolide olan Chainlink, gün içerisinde yükseliş ivmesi kazanarak son 24 saatte %10’luk bir değer artışı kaydetti. Geçen hafta 30 dolar fiyat seviyelerinde yatay seyreden LINK, kaydettiği değer artışları ile birlikte 37,80 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. LINK, Ekim ayından bu yana yaptığı yukarı yönlü fiyat hareketleri ile, aylık zaman dilimindeki yükseliş trendini korumayı başardı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.