Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

ABD Kongre Üyesi Sherman, Kripto Paraların Sonunu Bekliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Binance ve Coinbase’e dava açarak piyasada kargaşa yarattı. Bu gelişmelerin ardından, ABD Kongre Üyesi Brad Sherman, CNBC’ye verdiği röportajda, kripto para birimlerinin sonunun geldiğini umduğunu açık bir şekilde ifade etti. Bu açıklamalar, kripto para meraklıları tarafından endişeyle karşılandı.

Sherman, “Umarım sonları gelmiştir, ancak düşünmüyorum”

ABD’de kripto para birimlerinin geleceği hakkında süregelen düzenleyici baskılar hakkında konuşan Sherman, “Umarım sonları gelmiştir, ancak düşünmüyorum” diyerek cevap verdi. Bu etkileyici kripto para yorumu, SEC’in önde gelen kripto para borsaları Binance ve Coinbase’e yönelik son düzenleyici faaliyetlerinin ardından geldi.

Kripto paralara karşı tutumuyla bilinen bir Kongre Üyesi, kripto paraların ekonomiye ya da tüketicilere fayda sağlayabileceği fikrine karşı çıkıyor ve bunun yerine birincil kullanım şekillerinin ABD hükümetinden ve yaptırımlardan kaçmak olduğunu dile getiriyor.

Kripto para kullanımının avantajlarını sorgulayan Sherman, günlük kullanıcıların da faydasına olmadığını savunuyor. Piyasa değeri 3 trilyon dolara kadar ulaşan kripto paralar, tüketiciye ucuz bir sandviç almak için hiçbir kolaylık sağlamıyor. Üstelik banka ya da kredi kartları daha pratik bir kullanım sunuyor. Eğer kripto paranız varsa, öncelikle bu parayı fiat para birimine dönüştürmeniz, ardından banka kartınızla sandviç almanız gerekiyor. Bu nedenle, kripto para kullanımının ne kadar mantıklı olduğu tartışmalıdır.

“Kripto Paralar, Kriptonun Yüzünden Yok Olacak”

Sherman, Bitcoin’in diğer kripto paralar Hamster Coin veya Cone Tribe Coin’den daha değerli olması için mantıklı bir nedenin bulunmadığını savunarak, belirli kripto paraların yüksek değerlere ulaşmasıyla ilgili şüphelerini dile getirdi. Piyasanın bu kripto paralara olan takıntısının şarlatanları çektiğini öne sürerek, “Kripto para, kriptonun yüzünden yok olacak” şeklinde konuştu. Ancak, kripto para piyasası hala belirsizliklerle dolu ve geleceği hakkında net bir tahmin yapmak zor. Bu nedenle, yatırım yapmadan önce riskleri iyi değerlendirmek gerekiyor.

Kongre üyesi, kripto para piyasasının kendini düzenleyebileceği iddiasında bulunarak, sert eleştirilere rağmen tartışmaları körükledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.